Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΕΛ: Χωρίς οπαδούς στο Καραϊσκάκη

Χωρίς την στήριξη των οπαδών της θα παραταχθεί η ΑΕΛ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (22/03, 19:00) για την τελευταία αγωνιστική της Super League στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Η βυσσινί ΠΑΕ ενημέρωσε πως είχε καταθέσει επίσημο αίτημα για την εξασφάλιση 1.600 εισιτηρίων, το οποίο έγινε δεκτό από την πλευρά των ερυθρόλευκων. Ωστόσο, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων των βυσσινί, μετά από σχετική απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας ότι ζήτησε επίσημα 1600 εισιτήρια για την αναμέτρηση της Κυριακής 22 Μαρτίου με τον Ολυμπιακό, στο στάδιο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” , αίτημα που έγινε δεκτό από την γηπεδούχο ομάδα. Ωστόσο ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία Λαρισαίων φιλάθλων μετά από απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από εισήγηση της υπηρεσίας αθλητικής βίας για τα συμβάντα που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ