Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πήρε άδεια λειτουργίας το γήπεδο της ΑΕΚ στα Λιόσια

Πήρε άδεια λειτουργίας το γήπεδο της ΑΕΚ στα Λιόσια

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων «μπαίνει» και επίσημα η μπασκετική ΑΕΚ, καθώς όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, του χορηγήθηκε άδεια λειτουργίας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Ακόμη μία ιστορική ημέρα καταγράφεται στη διαδρομή της ΑΕΚ BC της νέας εποχής. Ύστερα από επίπονες και συντονισμένες ενέργειες του Οργανισμού μας, το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, στην Οδό Κωνσταντινουπόλεως 59, του Δήμου Φυλής, το (νέο) “σπίτι” μας, απέκτησε άδεια Λειτουργίας.

Με απόφαση της Περιφέρειας Aττικής, στις 16/09/21, χορηγήθηκε άδεια, “η εν θέματι αθλητική εγκατάσταση κρίνεται κατάλληλη, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της κείμενης νομοθεσίας”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση.

Η AEK BC ευχαριστεί το σύνολο του προσωπικού της πληθώρας των κρατικών υπηρεσιών, που συνεργάστηκαν άψογα και υποδειγματικά μαζί μας επί 14 μήνες, προκειμένου να επιτευχθεί το τιτάνιο έργο του εντοπισμού και αποκατάστασης όλων των κωλυμάτων.

Η AEK BC ευχαριστεί, επίσης, και όλους όσοι προσπάθησαν με εμμονή και επιμονή να ορθώσουν ανυπέρβλητα γραφειοκρατικά και πάσης άλλης φύσεως εμπόδια, καθώς μας δίνουν επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας».