Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

«Καυτές» ατάκες Λιόλιου: «Πριν με περιφρονούσαν, τώρα με γλείφουν - Όποιος ξανακάνει ένα παιδί να κλαίει, θα φύγει κλωτσηδόν»

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, παρουσίασε στους ρέφερι της Αττικής και της Εύβοιας τον Χρήστο Χριστοδούλου και μεταξύ άλλων τόνισε πως εάν παρατηρηθούν διαιτητικές αδικίες ο υπεύθυνος θα υποστεί τις συνέπειες.

«Έδωσα λευκή επιταγή στο Χρήστο Χριστοδούλου να αλλάξει τα πάντα. Με περιφρονούσαν και με υποτιμούσαν, αλλά τώρα που έγινα πρόεδρος στην ομοσπονδία με γλείφουν. Δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από αυτό, διότι δεν γνωρίζουν ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος.

Όλα αυτά τα χρόνια είδα παιδιά να κλαίνε, εξαιτίας διαιτητικής αδικίας. Αν ξαναδώ έστω και ένα παιδί να κλαίει, ο υπεύθυνος θα φύγει κλωτσηδόν.

Πέρασα κι εγώ από τη διαιτησία, αλλά για ένα χρόνο. Δεν άντεξα περισσότερο. Αυτό με προβλημάτισε και πρέπει να προβληματίσει όλους σας», είπε ο Λιόλιος.

Με τη σειρά του, ο Χριστοδούλου ανέφερε: «Θέλω από εσάς να μην έχετε τίποτα άλλο στο μυαλό σας πέρα από το 50-50 σε κάθε αγώνα. Να μην νιώθετε καμία πίεση γι’ αυτό. Από ‘κει και πέρα, θα παίξετε όλοι θα δοκιμαστείτε όλοι και στη συνέχεια θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για το ποιος θα κοπεί».