Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-0 (Ημίχρονο)

 

Τέλος ημιχρόνου.

45′: Κίτρινη κάρτα στον Αράο.

42′: Σέντρα του Περέιρα από δεξιά, βγαίνει και μαζεύει ο Ντραγκόφσκι.

39′: Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, με την εκτέλεση του Τετέ από αριστερά και την κεφαλιά του Γεντβάι στο δεύετρο δοκάρι, αλλά τον Στρακόσα να αποκρούει εντυπωσιακά!

38′: Κίτρινη κάρτα στον Ελίασον, για φάουλ στον Τζούριτσιτς.

33′: Ο Ελίασον έπιασε την μπάλα με το χέρι ενώ εμπόδισε και την εκτέλεση φάουλ του Μλαντένοβιτς αμέσως μετά, όμως δεν είδε κίτρινη κάρτα από τον Στέγκεμαν, όπως ζήτησε ο δεύτερος.

30′: ΓΚΟΛ η ΑΕΚ. Ο Ρότα έβγαλε ωραία σέντρα, ο Πιερό νίκησε κατά κράτος τον Ίνγκασον και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

28′: Γύρισμα του Κοϊτά από δεξιά στο ύψος του πέναλτι για τον Πινέδα, έδιωξε ο Αράο και στη συνέχεια ακολουθεί και φάουλ του Πήλιου στον Ουναΐ…

22′: Κίτρινη κάρτα στον Μπάλντοκ, για τη σύγκρουσή του με τον Κοϊτά.

19′: Κίτρινη κάρτα στον Σιμάνσκι, για φάουλ πάνω στον Τετέ.

12′: Ο Ελίασον έκλεψε την μπάλα από τον Ντραγκόφσκι αλλά πριν σκοράρει ο Ίνγκασον πρόλαβε και έδιωξε.

11′: Ωραία επίθεση από την ΑΕΚ με τον Βίντα να βρίσκει τον Πινέδα που γύρισε στον Ρότα με τον τελευταίο να κάνει κακό πλασέ.

9′: Κίτρινη κάρτα στον Ρότα, για σκληρό φάουλ πάνω στον Τζούριτσιτς.

Άρχισε ο αγώνας.

ΑΕΚ εναντίον Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής.

Οι ενδεκάδες

Ο Αλμέιδα, σε σχέση με το ματς με την Καλλιθέα, προχώρησε σε δύο αλλαγές, καθώς ο Ρότα επανήλθε στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Πινέδα μετατοπίστηκε στο «δέκα». Ο Κάλενς είναι στο κέντρο της άμυνας αντί του Μουκουντί και ο Μάνταλος είναι στον πάγκο.

Ο Έρικ Λαμέλα (όπως και ο Μαρσιάλ) είναι εκτός 20άδας, ενώ ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς είναι στον πάγκο.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό: Στρακόσα, Πήλιος, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Σιμάνσκι, Πινέδα, Κοϊτά, Ελίασον, Περέιρα, Πιερό.

Στον Παναθηναϊκό, ο Αλόνσο προχώρησε σε τρεις αλλαγές σε σχέση με τον Πανσερραϊκό, καθώς έδωσε φανέλα βασικού σε Μπάλντοκ, Μακσίμοβιτς και Τζούριτσιτς, αντί των Βαγιαννίδη (είναι εκτός 20άδας), Πελίστρι και Μπακασέτα που είναι στον πάγκο.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ντραγκόβσκι, Μπάλντοκ, Μλαντένοβιτς, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μακσίμοβιτς, Αράο, Ουναχί, Τετέ, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ