Μετάβαση στο περιεχόμενο

Και ξαφνικά έφθασαν περιπολικά της Αστυνομίας στο ξενοδοχείο, όπου έγινε η γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ – Τι συνέβη…

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στην εκλογική γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ, από την οποία θα προκύψει και το νέο ΔΣ της ομοσπονδίας. Σκηνές που παραπέμπουν στην δεκαετία του ’90.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωπος σωματείου (είναι τεχνικός) υπέβαλλε μήνυση, για συκοφαντική δυσφήμιση, εναντίον της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα. Στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου διεξάγεται η γενική συνέλευση της αρχαιότερης ομοσπονδίας, έφθασαν δύο περιπολικά, προφανώς για να διευθετηθεί το θέμα της μήνυσης. 

Η πρώην παγκόσμια ρεκορντγούμαν του ακοντισμού απουσίαζε, όταν έφθασε στο ξενοδοχείο η Αστυνομία. Δεν έχει ξεκαθαριστεί, πάντως, τι έθιξε τον τεχνικό σωματείου για να φθάσει στο σημείο να κάνει μήνυση. Η Σοφία Σακοράφα, ωστόσο, ως άνθρωπος και ως πολιτικός επί σειρά ετών, είναι ιδιαιτέρως προσεκτική στις εκφράσεις της.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιες καταστάσεις σε γενικές συνελεύσεις του ΣΕΓΑΣ, λάμβαναν χώρα τη δεκαετία του ΄90. Μόνο που αισίως βρισκόμαστε στο 2024. Όπως φαίνεται, όμως, παράγοντες αθλητικών σωματείων μάλλον έχουν μείνει λίγο πίσω.

Έως τις 8μ.μ. της Κυριακής δεν είχαν βγει τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ στον ΣΕΓΑΣ. 

                                                                                           Θ.Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ