Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Μάγκνουσον η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει ΑΕΚ

Έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ο Παναθηναϊκός, με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή του Ντιέγκο Αλόνσο.

Εκτός βρίσκονται οι Φίλιπ Μαξ και Γιώργος Βαγιαννίδης, όμως για πρώτη φορά φέτος είναι διαθέσιμος ο Μάγκνουσον! Παράλληλα, στην αποστολή του «Τριφυλλιού» επιστρέφει και ο Αντράζ Σπόραρ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με απογευματινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (29/9, 9:30 μ.μ.).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φίλιπ Μαξ.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Μάγκνουσον, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Ζέκα, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ