Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Βόλος – Καλλιθέα 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Τέλος το ματς. Βόλος και Καλλιθέα έμεινα στο 1-1 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

90+4′ Τρομερή χαμένη ευκαιρία για τον Μουτίνιο. Ο επιθετικός της Καλλιθέας βγήκε απέναντι από τον Κόβατς αλλά έστειλε την μπάλα άουτ από θέση τετ-α-τετ.

Πέντε λεπτά ο έξτρα χρόνος

75΄ Μεγάλη φάση για τον Βόλο. Ο Κόντε με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπαραγκάν που έδιωξε εντυπωσιακά.

71’ Εξαιρετική κομπίνα σε φάουλ για την Καλλιθέα, αλλά ο Σοΐρι δεν μπορεί να εκτελέσει από ευνοϊκή θέση.

57’ Διακοπή στο παιχνίδι Χτύπησαν κεφάλι με κεφάλι ο Τζιάνι με τον Καλογερόπουλο και τα ιατρικά τιμ των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για τις πρώτες βοήθειες

52′ Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Βόλο. Ο Κόζτσα δεν κατάφερε να στείλει εξ επαφής την μπάλα στα δίχτυα του Μπαραγκάν, σε μία φάση που έμοιαζε σίγουρο γκολ.

47′ Τρομερή τριπλή ευκαιρία για τον Βόλο Πρώτα ο Μίλετιτς είδε την προσπάθεια του να σταματάει πάνω στα σώματα των αμυντικών της Καλλιθέα, στη συνέχεια ο Άλτμαν δεν κατάφερε να νικήσει τον φοβερό Μπαραγκάν, ενώ στο τέλος ο Μύγας πέτυχε και πάλι τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

Σέντρα για το 2ο ημίχρονο

Λήξη πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια Βόλος-Καλλιθέα 1-1

37′ Τρομερό γκολ από τον Μεντιέτα και 1-1. Ο Αργεντινός βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή και με έναν κεραυνό ισοφάρισε σε 1-1 για τον Βόλο, πετυχένοντας το τρίτο του γκολ στη σεζόν.

23′ ΓΚΟΛ για την Καλλιθέα. Ο Τζιάνι μετά από φάση διαρκείας μπήκε μέσα στην περιοχή του Βόλου και με μία τρομερή τρίπλα εκτέλεσαι άψογα τον Κόβατς για ένα εντυπωσιακό τέρμα γράφοντας το 1-0.

21′ Επικίνδυνη σέντρα του Τζιάνι, με τον Μύγα να διώχνει σε κόρνερ.

15′ Ο Μεντιέτα με μία όμορφη προσπάθεια ξεμαρκαρίστηκε έξω από την αντίπαλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε χτύπησε σε σώματα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε.

Οι δύο ομάδες κάνουν την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο

Οι 11αδες της αναμέτρησης:

Βόλος (Πουρσαϊτίδης): Κόβακς – Σούντγκρεν, Καλογερόπουλος, Μίλετιτς, Φεράρι – Γκλάβτσιτς, Μπερνάντου, Ασεχνούν, Μεντιέτα, Άλτμαν, Κόστσα

Καλλιθέα (Ντονάτι): Μπαραγάν – Μανθάτης, Μότοκ, Ισιμάτ Μιρέν, Τσιβελεκίδης, Χάνουσεκ – Μερκάτι, Ντιμπά, Τζιάνι – Ντεμέτριους, Ουλντρίκις

Με το παιχνίδι Βόλος – Καλλιθέα ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ