Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σάκοτα: «Να είναι κοντά μας συνέχεια ο κόσμος μας, ακόμα και όταν η ομάδα δεν πάει καλά»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα ζήτησε τη στήριξη του κόσμου κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας φανέλας της ΑΕΚ και της ανανέωσης της συνεργασίας με τον μεγάλο χορηγό της.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Betsson. Είναι χαρά να έχεις έναν δυνατό χορηγό δίπλα σου. Εμείς που είμαστε στο χώρο ξέρουμε ότι χωρίς έναν δυνατό χορηγό, δυνατό πρόεδρο και κόσμο, δεν θα πετύχεις. Μιλάω καθημερινά με τον Μάκη και ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλες δραστηριότητες και συνεργασίες με άλλους χορηγούς. Αυτές οι επιτυχίες θα μας βοηθήσουν στο μέλλον.

Καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ, έστω και την τελευταία στιγμή. Πετύχαμε αυτό που θέλαμε και είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι. Κάθε προπονητής θα πει ότι χρειάζεται υπομονή. Η ομάδα θέλει πίστωση χρόνου. Όλοι μαζί μιλάμε καθημερινά.

Θέλουμε επιτυχίες, αλλά αυτό απαιτεί χρόνο. Γι’ αυτό μας λείπει κάτι στο παζλ, που είναι ο κόσμος. Έχουμε κάνει αρκετά και έχουμε λογικούς στόχους. Τα όνειρά μας είναι για τα επόμενα χρόνια και είμαι αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα.

Θέλω να καλέσω τον κόσμο να μην είναι παρών μόνο σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Πριν από 23 χρόνια που ήρθα πρώτη φορά εδώ και θεωρώ πως είμαι ένας από τον κόσμο της ΑΕΚ, δεν χρειάζεται να πάω στο YouTube να δω τον κόσμο. Χρειαζόμαστε στήριξη ακόμα και όταν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά. Έχουμε νεανική ομάδα και έχουμε διαλέξει και καλούς έμπειρους παίκτες. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ