Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Αφιέρωμα της ΕLPA στον Παναθηναϊκό: «Όλα ξεκίνησαν από τον Γιαννακόπουλο, βλέπει πολύ μπροστά»

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τη σεζόν 2024/25 ως ο κάτοχος της EuroLeague, κάτι που σημαίνει ότι όλες οι ομάδες θέλουν να τον νικήσουν. Αυτό είναι ένα από τα ζητήματα που τέθηκαν στο όμορφο βίντεο που ετοίμασε η ELPA (Ένωση παικτών της EuroLeague) για το τριφύλλι, όπου πέρασε μία μέρα με τον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στην Σλοβενία.

Στο βίντεο εμφανίζεται αρχικά ο Μάριους Γκριγκόνις που αναφέρει ότι οι πράσινοι θέλησαν να κρατήσουν το περσινό γούρι και ξεκίνησαν ξανά την προετοιμασία τους στη Σλοβενία. Ακολούθως εμφανίστηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όπου μιλάει για την περσινή σεζόν και τους στόχους της φετινής σεζόν.

Στη συνέχεια, τον λόγο παίρνει ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος μιλάει για τους διεθνείς της ομάδας και στο πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο οικοδόμημα των πρασίνων, λέγοντας μεταξύ άλλων πως “Όλα ξεκίνησαν πέρυσι από τον κ. Γιαννακόπουλο. Χωρίς αυτόν δεν θα γίνονταν όλες οι αλλαγές που απαιτούνταν μέσα κι έξω από το γήπεδο. Βλέπετε τι θέλει να κάνει στο ΟΑΚΑ. Βλέπει πολύ μπροστά”, ενώ στο τέλος εμφανίζεται ο Τζέριαν Γκραντ, κάνοντας αναφορά στην υποδοχή που έτυχαν οι πράσινοι από τον κόσμο μετά την κατάκτηση της EuroLeague.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ