Μετάβαση στο περιεχόμενο

Europa League: Τριάρα της Λάτσιο στην έδρα της Ντιναμό Κιέβου – «Γκέλα» για τη Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τβέντε

Η Λάτσιο πέτυχε την πιο «καθαρή» νίκη στο πρώτο «πιάτο» της πρεμιέρας της League Phase του Europa League, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν απέφυγε τη «γκέλα», και στα υπόλοιπα ματς επικράτησαν τα φαβορί.

Η Γιουνάιτεντ, παρότι προηγήθηκε με τον Έρικσεν στο 35’, δεν μπόρεσε να ξεκινήσει με νίκη στο Europa League, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Τβέντε. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιφέρει εξελίξεις στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», με τον Έρικ Τεν Χαγκ να βρίσκεται πλέον υπό πίεση.

Η Λάτσιο ήταν απόλυτα κυρίαρχη απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου, δείχνοντας από νωρίς ποιος ήταν το «αφεντικό» της αναμέτρησης. Στο ουδέτερο «Βολκσπαρκστάντιον» του Αμβούργου, η ομάδα του Μάρκο Μπαρόνι πήρε προβάδισμα 3-0 στο πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ του Ντιά, μετατρέποντας το υπόλοιπο του αγώνα σε διαδικαστική υπόθεση.

Σημαντική νίκη, λόγω της κακής εικόνας που έχει παρουσιάσει στο πρωτάθλημα Βελγίου, πέτυχε η Άντερλεχτ με 2-1 επί της Φερεντσβάρος. Την ίδια στιγμή, η Σλάβια Πράγας, με βασικό τον Χρήστο Ζαφείρη (που αντικαταστάθηκε στο 80’ από τον Μιχέζ), ξεπέρασε ανώδυνα το εμπόδιο της Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία με το «καθαρό» 2-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ