Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η… έκπληξη του Μπουρούκ με φόντο τον ΠΑΟΚ κι ο Μπατσουαγί

Η Γαλατασαράι μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της με φόντο τον ΠΑΟΚ, με τα ΜΜΕ της Τουρκίας να μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις και τα τελευταία νέα αναφορικά με τις σκέψεις του Οκάν Μπουρούκ.

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για μία… έκπληξη που ετοιμάζει ο τεχνικός της Γαλατά, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες του δοκιμές, ο Βίκτορ Όσιμεν θα μείνει στον πάγκο, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει ο Μίτσι Μπατσουαγί.

Όσον αφορά στον Μάουρο Ικάρντι, τα ΜΜΕ της χώρας σημειώνουν πως σε πρώτη φάση αναμένεται να μείνει στον πάγκο, έχοντας χάσει σημαντικές προπονήσεις τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να είναι έτοιμος να μπει στην πορεία του αγώνα, εφόσον χρειαστεί.

Πρέπει να δείξουμε πειθαρχία και σοβαρότητα. Το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε ανήκει στο παρελθόν. Η Ευρώπη είναι πολύ σημαντική για εμάς και πρέπει να προχωρήσουμε. Η αρχή είναι πολύ σημαντική και πρέπει να δώσουμε το 100% κόντρα στον ΠΑΟΚ“, σημείωσε ο Μπουρούκ στους παίκτες του, με φόντο την αυριανή “μάχη” με τον ΠΑΟΚ κι αν μη τι άλλο, είναι ξεκάθαρο πως οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα την πρεμιέρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ