Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το παίρνει… πάνω του για τους τραυματισμούς ο Ηλιόπουλος: Σε ανοικτή γραμμή με όλους για το μεγάλο θέμα στην ΑΕΚ

Αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του σε ό,τι αφορά τους συνεχείς μυϊκούς τραυματισμούς στην ΑΕΚ παρουσιάζεται ο ιδιοκτήτης της Ένωσης, Μάριος Ηλιόπουλος.

Η ΑΕΚ ταλαιπωρείται από πληθώρα μυϊκών τραυματισμών και ο Ηλιόπουλος δεν πρόκειται να αφήσει την κατάσταση να περάσει έτσι… Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είναι αποφασισμένος να δει τι συμβαίνει και να διορθωθεί άμεσα με δεδομένο ότι ξοδεύει χρήματα και δεν θέλει αυτά να πηγαίνουν σε ένα βαρέλι χωρίς… πάτο.

Έτσι από το πρωί της Δευτέρας ο Super Mario είναι σε εγρήγορση και ανοικτή γραμμή με όλους, προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει. Διερευνά τους λόγους γιατί υπάρχουν οι τραυματισμοί και τι μέτρα μπορούν να παρθούν για να σταματήσει άμεσα το επικίνδυνο φαινόμενο που λαβώνει την ΑΕΚ καθημερινά.

Το αφεντικό της ΠΑΕ ΑΕΚ ρωτά συνεχώς λεπτομέρειες το επιστημονικό προσωπικό του ποδοσφαιρικού τμήματος και πρόσωπα που είναι κοντά για να μάθει την αλήθεια και να την διορθώσει άμεσα, ενώ θα έχει και αντίστοιχη επαφή με τον επικεφαλής Ματίας Αλμέιδα για την δουλειά που γίνεται καθημερινά στα Σπάτα από το τιμ του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ