Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αγωνία για Μουκουντί στην ΑΕΚ – Γεμάτο το ιατρικό δελτίο πριν τον Παναθηναϊκό

Εκτός από τους δύο βαθμούς που άφησε στη Λεωφόρο η ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα είδε και τον Αρόλντ Μουκουντί να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο 37’. Ο Καμερουνέζος στόπερ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η φύση και το μέγεθος της ζημιάς.

Ο προβληματισμός στην Ένωση από τους συνεχείς μυϊκούς τραυματισμούς είναι μεγάλος. Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, νοκ άουτ τέθηκαν οι Λιβάι Γκαρσία, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Μόουζες Οντουμπάτζο με θλάση και με μυϊκό πρόβλημα ο Νόρντιν Άμραμπατ, ενώ ο Έρικ Λαμέλα προφυλάχθηκε. Και σε αυτούς προστέθηκε ο Λάζαρος Ρότα που έμεινε εκτός λόγω ίωσης και ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς για λόγους αποφόρτισης.

Παρά την υπεροπλία της ΑΕΚ στη μεσοεπιθετική γραμμή, πρόκειται για σημαντικές απουσίες που της στοίχισαν στο ματς με την Καλλιθέα. Κι όλα αυτά, ενώ ακόμα δεν έχει τελειώσει ο Σεπτέμβριος, με τα σημαντικά παιχνίδια να είναι μπροστά.

Ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα κριθεί εντός της εβδομάδας η συμμετοχή των Ρότα, Οντουμπάτζο, Λιούμπισιτς, Λαμέλα και Άμραμπατ, οι οποίοι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να είναι έτοιμοι, ενώ αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Μουκουντί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ