Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Πάρτι» έκανε ο Ατρόμητος που νίκησε την Λαμία με 4-2

Ο Ατρόμητος του Πάμπλο Γκαρσία «πέταγε φωτιές» και επικράτησε με 4-2 της Λαμίας στο Περιστέρι και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της Super League μετά από τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Οι νικητές είχαν τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ: τον Καρλίτος (5΄), τον Μπακού (50΄), τον Φαν Βερτ (70΄) και τον Αθανασίου (77΄). Η Λαμία ισοφάρισε προσωρινά με τον Ραντόνια στο 40΄, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Χουτεσιώτη στο 88΄.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, όταν στο 5΄, μετά από βαθιά μπαλιά του Κίνι, ο Καρλίτος νίκησε τους αμυντικούς της Λαμίας και με έξοχη εκτέλεση άνοιξε το σκορ.

Το γρήγορο προβάδισμα έδωσε αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία, οι οποίοι διαχειρίστηκαν άνετα τον αγώνα. Στο 30΄, ο Ατρόμητος είχε μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» το παιχνίδι, όταν ο Γιουμπιτάνα βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Κόστιτς, όμως ο τερματοφύλακας της Λαμίας απέκρουσε.

Αυτή η εξέλιξη αποδείχθηκε σημαντική, καθώς λίγο αργότερα ο Ατρόμητος έχασε τον Καρλίτος λόγω τραυματισμού, ενώ στο 40΄ η Λαμία ισοφάρισε. Από σέντρα του Νούνιες, ο Ραντόνια με κεφαλιά πέτυχε το 1-1, σημειώνοντας το πρώτο γκολ της καριέρας του στην Α΄ κατηγορία.

Η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ήταν παρόμοια με αυτή του πρώτου. Στο 50΄, ο Ατρόμητος ανέκτησε το προβάδισμα με την προβολή του Μπακού από κοντά, μετά από ασίστ του Άμρ Ουάρντα. Ο Μπακού είχε και δοκάρι στο 68΄, αλλά δύο λεπτά αργότερα (70΄), έδωσε την ασίστ στον Φαν Βερτ, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Το 4-1 διαμόρφωσε ο Νίκος Αθανασίου στο 77΄, και το τελικό 4-2 προέκυψε από αυτογκόλ του Χουτεσιώτη, ο οποίος προσπάθησε να αποκρούσει κεφαλιά του Ενρίκες στο 88΄.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου (81΄ Βρακάς), Ουέντραογκο, Τσιγγάρας (81΄ Τσακμάκης), Μπακού (81΄ Έντερ), Γιουμπιτάνα (66΄ Μιχορλ), Ουάρντα, Καρλίτος (39΄λ.τρ. Φαν Βερτ)

ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Σάντμπεργκ (46΄ Μπίκοβ), Κορνέζος (74΄ Σιμόνι), Λέο, Ραντόνια, Γιαννούτσος, Νούνιες, Ρινγκ, Φουρτάδο (80΄ Σαραμαντάς), Μέκιτς (56΄ Ενρίκες), Βλαχομήτρος (56΄ Γκουϊντο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ