Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Ατρόμητος – Λαμία 4-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Τέλος το ματς. Ο Ατρόμητος πήρε την νίκη με 4-2 επί της Λαμίας.

4 λεπτά ο έξτρα χρόνος

Ο Χουτεσιώτης έχει κάνει πολύ καλή επέμβαση αρχικώς σε κεφαλιά του Αντράντε, αλλά στάθηκε άτυχος

89′ Μειώνει η Λαμία με το αυτογκόλ του Χουτεσιώτη, ελέγχεται η φάση για το αν πέρασε η μπάλα τη γραμμή. 

77΄ ΓΚΟΛ για τον Ατρόμητο με τον Αθανασίου. Κάθετη του Ουάρντα και τελείωμα του Αθανασίου, ο οποίος έκανε το 4-1.

72΄ ΓΚΟΛ για τον Ατρόμητο και 3-1. Ακόμα μια πολύ καλή αντεπίθεση για τον Ατρόμητο, κάθετη του Ουεντραογκό με αποδέκτη τον Φαν Φερτ, εκείνος με ωραίο διαγώνιο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

68′ Δοκάρι για τον Ατρόμητο με τον Μπακού!

54′ Ο Ατρόμητος σκοράρει με τον Γιουμπιτάνα, που πήρε το ριμπάουντ έπειτα από το σουτ του Φαν Φερτ, αλλά το γκολ ακυρώνεται σωστά ως οφσάιντ.

50΄ ΓΚΟΛ ο Ατρόμητος. Ωραίο γύρισμα του Ουάρντα, πλασέ του Μπακού προ κενής εστίας και εκ νέου προβάδισμα για τους γηπεδούχους.

Ξεκίνησε το δεύτερος μέρος

Τέλος το πρώτο μέρος. Ατρόμητος και Λαμία πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-1.

Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων

40′ ΓΚΟΛ ισοφαρίζει η Λαμία με τον Ραντόνια. Πανέμορφη σέντρα του Νούνιες στο δέυτερο δοκάρι, ο Ραντόνια πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του Χουτεσιώτη.

37′ Καταπληκτική πάσα του Ουάρντα στον Γιουμπιτάνα στην πλάτη της άμυνας, κακό γύρισμα παράλληλο γύρισμα από τον δεύτερο. Η φάση σταμάτησε λόγω τραυματισμού του Καρλίτος.

30′ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Ατρόμητο με τον Γιουμπιτάνα. Έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση, ο Καρλίτος έστρωσε στον Γιουμπιτάνα, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κόστιτς μέσα από τη μικρή περιοχή.

25΄ Τρομερό σουτ του Αθανασίου μέσα από τη μεγάλη περιοχή, με υπερένταση ο Κόστις έδιωξε σε νέο κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

13′ Τρομερή ενέργεια από τον Φουρτάδο, ο οποίος μπήκε απο τα αριστερά στην περιοχή, πέρασε 2 παίκτες αλλά το σουτ του κόντραρε, με την άμυνα του Ατρομήτου να απομακρύνει στη συνέχεια.

Το τέρμα μετράει κανονικά. Ο Καρλίτος κάνει το 1-0 για τον Ατρόμητο

Το γκολ εξετάζεται από το VAR

5΄ Εξαιρετικό ξεκίνημα για τον Ατρόμητο, ο οποίος ανοίγει το σκορ με τον Καρλίτος, ο οποίος πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, κινήθηκε παράλληλα με την εστία και πλάσαρε για το 1-0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσιά): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Τσιγγάρας, Ουεντραογκό, Μπακού, Ουάρντα, Γιουμπιτάνα, Καρλίτος

Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Ραντόνια, Αντράντε, Σάντμπεργκ, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Ρινγκ, Νούνιες, Μέκιτς, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Λαμία στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ