Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παπαδόπουλος: «Είμαι σίγουρος ότι ο Λεβαδειακός θα ανακάμψει»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο άγχος που υπάρχει στον Λεβαδειακό λόγω της έλλειψης νίκης στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Αναλυτικά είπε:

«Πραγματικά κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια σήμερα απέναντι σε μια καλή ομάδα, με καλά αποτελέσματα και πολύ ποιότητα στην επίθεση. Είναι κρίμα γιατί η προσπάθεια μας έφτασε μέχρι το τέλος, όπως έγινε και με τον Παναθηναϊκό.

Πρέπει να είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι και να έχουμε περισσότερο μυαλό. Σίγουρα μας έχει αγχώσει το γεγονός ότι δεν έχουμε κερδίσει ακόμη, και αυτό ίσως δημιουργεί ακόμη περισσότερη πίεση. Δεχθήκαμε ένα γκολ από μακριά με κεφαλιά, σε μια φάση που θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε.

Εγώ είμαι αυτός που πρέπει να εμψυχώσω τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε καλή ομάδα, το έχουμε δείξει σε όλα τα παιχνίδια. Σήμερα είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας, αλλά μπορούσαμε να είμαστε πιο ψύχραιμοι και να τελειώσουμε 1-2 φάσεις που βγήκαμε στην επίθεση, για να είμαστε πιο ήρεμοι.

Όσο δεν έρχεται η νίκη, σίγουρα υπάρχει άγχος. Θα ήταν πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθηση και τη βαθμολογία να νικήσουμε, όμως ξέρουμε πώς δουλεύουμε. Ξέρω τι παίκτες έχω και τι ομάδα έχω, και είμαι σίγουρος ότι η νίκη θα έρθει γρήγορα και θα αποδώσουμε καλύτερα.

Έχω εκφράσει τα συναισθήματά μου για τον ΟΦΗ αμέτρητες φορές. Το μόνο που με έχει στεναχωρήσει είναι ότι έχασα έναν φίλο, 30 χρόνια φίλο, που τον είχα πολύ ψηλά. Ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα που αυτή τη στιγμή έχει υγεία, αλλά το μόνο που με πείραξε είναι η συμπεριφορά αυτού του φίλου. Δυστυχώς, αυτά υπάρχουν στη ζωή και στο ποδόσφαιρο. Καλή συνέχεια στον ΟΦΗ, είμαι σίγουρος ότι η δική μας ομάδα θα ανακάμψει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ