Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 2: Λευκή ισοπαλία το ντέρμπι της πρεμιέρας – Νίκες για την Κηφισιά και το Αιγάλεω

Ο ΠΑΟΚ Β και ο Ηρακλής έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο του Μακεδονικού, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν έναν πολύτιμο βαθμό βάσει του πώς εξελίχθηκε ο αγώνας.

Συγκεκριμένα, στο 52′ μετά από λάθος της άμυνας ο Παπασάββας ανέτρεψε τον Ουρτάδο που έφευγε μόνος του και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να παίξει για κάτι παραπάνω από 40 λεπτά με 10 παίκτες. Παρόλα αυτά, ο «Γηραιός» κατάφερε να πάρει τον σημαντικό βαθμό κρατώντας το 0-0 μέχρι το τέλος.

Στον Νότιο Όμιλο εξαιρετικό ξεκίνημα έκανε η Κηφισιά. Η ομάδα του Σεμπαστιάν Λέτο επικράτησε 2-0 εκτός έδρας του Παναργειακού και ξεκίνησε με πειστικό τρόπο την προσπάθειά της να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία.

Πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Γιώργος Μάναλης, ο οποίος άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα στο 44′ και υπέγραψε τη νίκη της ομάδας των βορείων προαστίων με δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 48′.

Τέλος, πολύ μεγάλο «διπλό» έκανε η ομάδα του Αιγάλεω, που επικράτησε με σκορ 3-1 στην έδρα της Ηλιούπολης. Το σκορ άνοιξε στο 51′ ο Γιώργος Νταβιώτης για τους φιλοξενούμενους, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 57′ με τον Στέφανο Αλμέιδα.

Παρόλα αυτά, ένα πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάννης Βάρκας έβαλε μπροστά το Αιγάλεω στο 69′, ενώ το τελικός σκορ υπέγραψε με κεφαλιά στο 82′ ο Ανδρέας Ζιούλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ