Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνεχίζουν αήττητες Μπράιτον και Νότιγχαμ

Σε ένα ματς που είχε τέσσερα γκολ, ανατροπή και κόκκινες κάρτες, Μπράιτον και Νότιγχαμ συνεχίζουν αήττητες, καθώς ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Premier League.

Η Φόρεστ κατάφερε και προηγήθηκε στο ματς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κρις Γουντ στο 13ο λεπτό, ωστόσο η Μπράιτον με δύο γρήγορα γκολ έκανε την ανατροπή και πήγε στο ημίχρονο ούσα μπροστά στο σκορ. Αρχικά (42′) ο Χίνσελγουντ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Ντάνι Γουέλμπεκ βρήκε δίχτυα με μία υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ και έκανε το 2-1 για τους «Γλάρους».

Η ομάδα του Φαμπιάν Χιούρτζελερ συνέχισε να έχει τον έλεγχο, φτάνοντας την κατοχή μέχρι και πάνω από το 70%, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα. Στο 70ο λεπτό, ο Ραμόν Σόσα σκόραρε για τη Νότιγχαμ και έφερε το ματς ξανά στα ίσα (2-2). 

Από εκεί και έπειτα η αναμέτρηση έγινε… ροντέο, καθώς στο 83′ ο Μόργκαν Γκιμπς Γουάιτ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ απευθείας κόκκινες αντίκρυσαν οι Φαμπιάν Χιούρτζελερ και Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, αφήνοντας τις ομάδες τους χωρίς προπονητές στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ