Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Ισόπαλοι Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης στο ντεμπούτο του Μακελελέ

Παρά την αριθμητική υπεροχή του Παναιτωλικού, ο οποίος αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω για περισσότερο από 20 λεπτά λόγω αποβολής του Τριανταφυλλόπουλου (69΄), η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης έληξε ισόπαλη 1-1 στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Από την αρχή του αγώνα ήταν φανερό ότι θα κυριαρχούσαν οι μονομαχίες στο κέντρο. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα, έχοντας δοκάρι και προηγήθηκαν. Στο 19΄, ο Χουχούμης με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή τράνταξε το δοκάρι. Όμως, 9 λεπτά αργότερα (28΄), μετά την κεφαλιά του Ντέλι και την απόκρουση του Τσάβες, ο Γιαμπλόνσκι πλάσαρε από κοντά, γράφοντας το 0-1.

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Στο 35΄, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Μπουζούκη και παράλληλη ασίστ του Τορεχόν, ο Λομόνακο βρέθηκε μόνος στην καρδιά της άμυνας του Αστέρα και ισοφάρισε.

Η ίδια φάση επαναλήφθηκε στο 56΄ με νέα πάσα του Τορεχόν και εκτελεστή τον Λομόνακο, όμως αυτή τη φορά ο Παπαδόπουλος πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση. Από την ισοφάριση μέχρι το 70΄, δεν δημιουργήθηκε άλλη φάση.

Ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Μπελεβώνη και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από παρέμβαση του VAR.

Από εκεί και μετά, ο Παναιτωλικός κυνήγησε την ανατροπή, στήνοντας πολιορκία γύρω από την περιοχή του Παπαδόπουλου. Στο 81΄, ο Λιάβας με σουτ από έξω τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, αλλά οι παίκτες του Μακελελέ κατάφεραν να διαχειριστούν το χρόνο και να κρατήσουν την ισοπαλία.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (90+1΄ Κοντούρης), Μπουζούκης (76΄ Μιγκέλ Λουϊς), Μπελεβώνης (76΄ Λαχούντ), Ντίας (64΄ Ρόα), Λομόνακο (76΄ Μάιντεβατς)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κλοντ Μακελελέ): Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ντέλι, Καστάνο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (87΄ Τζανδάρης), Μουνιόθ, Καλτσάς (87΄ Παλάσιος), Μπαρτόλο (71΄ Ρούμπεν Γκαρθία), Άνταμ (59΄ Αλάγκμπε), Κρέσπι
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ