Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΠΑΟΚ σκόρπισε τον Βόλο με 4-1

Εύκολο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό, καθώς διέλυσε τον Βόλο με 4-1. Αφού αρχικά ο Κοτάρσκι απέκρουσε πέναλτι του Άλτμαν, η μηχανή των γκολ πήρε μπρος, με τους Σβαμπ, Μουργκ, Τάισον και Τσάλοφ να βρίσκουν δίχτυα.

Τα πρώτα δευτερόλεπτα ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 3ο λεπτό, μάλιστα σε… τρεις δόσεις. Συγκεκριμένα, νικήθηκαν από τον Κοτάρσκι. Ο Κροάτης τερματοφύλακας σταμάτησε αρχικά τις προσπάθειες των Πέδρο Κόντε και Νεμάνια Γκλάβτσιτς, ενώ ο Πέτρος Τσαγκαράκης έδειξε την άσπρη βούλα για παράβαση του Μαντί Καμαρά σε προσπάθεια του Άλτμαν.

Το VAR δεν είχε διαφορετική άποψη, αλλά ούτε και ο Κοτάρσκι, που απέκρουσε το πέναλτι του Ισραηλινού φορ.

Με την πάροδο του χρόνου, οι «ασπρόμαυροι» ισορρόπησαν. Ο Μουργκ απέτυχε από πλάγια θέση στο 8′, έχοντας σώματα μπροστά του, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ταρίκ Τισουντάλι έσπασε το τεχνητό οφσάιντ αλλά νικήθηκε από τον Ντάνιελ Κόβατς.

Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 23′ και ήταν το πέναλτι για τον ΠΑΟΚ. Ο Τάισον βρήκε όμορφα τον Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα, αυτός γύρισε προς τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ, όμως προτού προλάβει να σουτάρει ο Βούλγαρος, ανατράπηκε από τον Φράνκο Φεράρι. Ο Σβαμπ δεν λάθεψε και έκανε το 0-1.

Με τη συμπλήρωση 34 λεπτών, ο Φεράρι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κόβοντας με φάουλ αντεπίθεση.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 στο δεύτερο μέρος με ωραίο συνδυασμό των φιλοξενούμενων. Ο Καμαρά έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μουργκ, ξεγέλασε τον Κόβατς και κατέληξε στα δίχτυα του.

Ο Μεντιέτα απείλησε στο 56′, με τον Κοτάρσκι να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ, όμως από την εκτέλεσή του ο Αργεντινός μέσος πήδηξε αφύλακτος και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-2. Οι Θεσσαλονικείς δεν άργησαν να βρουν και τρίτο γκολ. Από λάθος πάσα του Γκλάβτσιτς, ο Τισουντάλι βρήκε ωραία τον Τάισον, που με δεξί πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-3.

Το 1-4 πέτυχε ο Τσάλοφ, μετά από λάθος του τερματοφύλακα του Βόλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Χοακίν Γκόμεζ): Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερναντού, Γκλάβτσιτς (72′ Κόμπα), Ασεχνούν (40′ Σμέλερς), Μεντιέτα, Άλτμαν (61′ Βιγιαφάνιες), Κόντε (61′ Κόσζτα). 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα (67′ Ότο), Σβαμπ (67′ Μπακαγιόκο), Καμαρά, Μουργκ (67′ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ, Τάισον (79′ Σορετίρε), Τισουντάλι (67′ Τσάλοφ). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ