Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επικό ΒΙΝΤΕΟ με Ηλιόπουλο-Μαρσιάλ: «Δέσε ζώνη, πάμε για κατακτήσεις» – «Ήρθα στην ΑΕΚ για να πάρουμε το νταμπλ»

Ο Άντονι Μαρσιάλ είναι και επίσημα από το απόγευμα της Πέμπτης ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Έπειτα από την αποθέωση που γνώρισε στο αεροδρόμιο μία ημέρα νωρίτερα, ο Γάλλος διεθνής άσος πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια έφτασε στην OPAP Αrena για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

«Γεια σας, είμαι ο Άντονι Μαρσιάλ, 28 ετών και είμαι επιθετικός. Ήρθα στην ΑΕΚ, επειδή για μένα ήταν μια καλή ευκαιρία να είμαι εδώ και να απολαμβάνω να παίζω ξανά. Οι προσδοκίες μου είναι να πάρουμε το νταμπλ, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Το μήνυμα προς τους οπαδούς είναι ότι θα δώσω τα πάντα στο χορτάρι, ότι θα κερδίσουμε τρόπαια και ότι θα τραγουδάμε όλοι μαζί», ανέφερε ο Μαρσιάλ.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τους χώρους του γηπέδου μας και το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, ενώ αμέσως μετά συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο. Ο 28χρονος στράικερ έκανε στον διοικητικό ηγέτη της ομάδας μια μικρή… επίδειξη της τέχνης του και έπειτα ήταν η σειρά του Ηλιόπουλου να του δείξει τη δική του, βάζοντάς τον στη θέση του συνοδηγού ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου, με την απαραίτητη προτροπή… να βάλει τη ζώνη του.

Συνάντησε τον Μάριο Ηλιόπουλο στο γήπεδο, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να του λέει: «Δείξε μου τη μαγεία σου», δίνοντάς του μια μπάλα.

«Φίλε μου, ακολούθησέ με, για τη δική μου μαγεία», του είπε και μπήκαν στο αγωνιστικό αυτοκίνητο του Ηλιόπουλου. «Δέσε ζώνες. Ας βάλουμε μπρος. Άντονι πάμε για κατακτήσεις! Φύγαμε».

Δείτε το φοβερό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ