Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Καζίας παρουσίασε τον Φεράντο στους παίκτες του Πανσερραϊκού

Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του από τον Πανσερραϊκό, ο Φεράντο προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες της ομάδας. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των «λιονταριών», Τάσος Καζίας, παρουσίασε τον Ισπανό τεχνικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Καπτούμ αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Η ενημέρωση του Πανσερραϊκού αναφέρει:

«Νωρίτερα, ο Πρόεδρος Τάσος Καζίας παρουσίασε στο ποδοσφαιρικό τμήμα τον νέο προπονητή, σηματοδοτώντας την αλλαγή σελίδας και ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Χωρίς χρόνο για καθυστερήσεις, καθώς το πρόγραμμα είναι απαιτητικό με συνεχόμενους αγώνες τις επόμενες δύο εβδομάδες, ο Ισπανός προπονητής ξεκίνησε αμέσως δουλειά, με την πρώτη του προπόνηση να είναι σε υψηλούς ρυθμούς.

Ο ίδιος, έχοντας ήδη μελετήσει την ομάδα και το ρόστερ, προσπαθεί από την πρώτη στιγμή να μεταδώσει τα «θέλω» του στους ποδοσφαιριστές, μιλώντας μάλιστα και ελληνικά. Ο πρώτος αγώνας είναι σε τέσσερις ημέρες στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού μπορεί να υπολογίζει και στο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ζερεμί Ζελέν, ενώ ο Καπτούμ ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε από την προπόνηση (θα υποβληθεί σε μαγνητική)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ