Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρώτη προπόνηση για τον Λόβρεν στον ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αφήνουν πίσω το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με τον Βόλο, με τον Ντέγιαν Λόβρεν να συμμετέχει στην πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, αλλά έμεινε στην ισοπαλία. Τώρα, η ομάδα εστιάζει στο παιχνίδι απέναντι στον ΝΠΣ Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης (17/09) ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την επερχόμενη αναμέτρηση στο Βόλο.

Οι παίκτες που ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα με τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη του παιχνιδιού και συμμετείχαν σε δίτερμα υψηλής έντασης.

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα πραγματοποίησε ο Ντέγιαν Λόβρεν, ο οποίος ολοκλήρωσε όλο το πρόγραμμα. Ο Ταρίκ Τισουντάλι έκανε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται αύριο.

Ο Μπράντον Τόμας ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στην πισίνα. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Αντώνης Τσιφτσής, λόγω ενοχλήσεων στη βουβωνική χώρα (groin pain) και θα παραμείνει εκτός για ένα χρονικό διάστημα, ενώ θα αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο.

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (18/09) στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ