Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Γιουβέντους-Αϊντχόφεν 3-1 και Γιουνγκ Μπόις-Άστον Βίλα 0-3 (ΤΕΛΙΚΑ)

Τέλος στα ματς. Η Γιουβέντους πήρε την νίκη με 3-1 επί της Αϊντχόφεν και η Άστον Βίλα πέρασε εύκολα από την έδρα της Γιουνγκ Μπόις με 3-0.

90+3΄ Η Αϊντχόφεν πέτυχε το γκολ της τιμής και μείωσε σε 3-1 με τον Σαϊμπάρι.

86΄ Η Άστον Βίλα εν τέλι πετυχαίνει το 3-0 με δυνατό σουτ του Ονάνα έξω από την περιοχή.

78΄ Η Άστον Βίλα πετυχαίνει τρίτο γκολ ωστόσο αυτό ακυρώνεται μετά από χέρι του Ονάνα.

52΄ Αέρα τριών τερμάτων για την Γιουβέντους, με τον Γκονζάλες να πετυχαίνει το τρίτο γκολ για την ομάδα του. Ο Γκονζάλες με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά και στα δίχτυα του Ντρόμελ.

Ξεκίνησαν τα δεύτερα ημίχρονα των δύο αναμετρήσεων.

Τέλος και το πρώτο μέρος για το παιχνίδι Γιουνγκ Μπόις-Άστον Βίλα όπου η αγγλική ομάδα προηγείται με 2-0.

Τέλος το πρώτο μέρος για το παιχνίδι της Γιουβέντους-Αϊντχόφεν με την «Γηραιά Κυρία» να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-0.

44΄ Η Άστον Βίλα πετυχαίνει και τρίτο γκολ με τον Γουότκινς, ωστόσο αυτό ακυρώνεται για χέρι του επιθετικού της Αγγλικής ομάδας.

38΄ Η Άστον Βίλα κάνει το 2-0 με τον Ράμσεϊ, ο οποίος πήρε την μπάλα μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα.

27΄ Το σκορ ανοίγει και η Άστον Βίλα κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις. Ο ΜακΓκίν σεντράρει και ο Τίλεμανς πετάγεται στην πορεία της μπάλας και με σουτ κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

27΄ Η Γιουβέντους διπλασιάζει τα τέρματά της με τον ΜακΚένι. Μετά από ωραία προσπάθεια του Γκονσάλες η μπάλα έφτασε στη μικρή περιοχή με τον Μακένι να μην χάνει ευκαιρία και να σκοράρει με πλασέ από ευνοϊκή θέση.

21΄ Το πρώτο γκολ στο νέο Champions League είναι γεγονός και το πετυχαίνει η Γιουβέντους. Ο Γιλντίζ βρέθηκε στην περιοχή της Αϊντχόφεν και με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στο δεξι παραθυράκι Ντρόμελ και κάνει το 1-0 για την ιταλική ομάδα.

Οι δύο αναμετρήσεις ξεκίνησαν.

Οι συνθέσεις των ομάδων Γιουνγκ Μπόιζ-Άστον Βίλα:

Γιουνγκ Μπόις: Φον Μπόλος, Ατεκάμε, Καμαρά, Ζουκρού, Χαϊντάμ, Κόλεϊ, Νιας, Μοντέιρο, Λόπερ, Ουγκρίνιτς, Γκανβούλα.

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Μπογκάρντ, Κόνσα, Τόρες, Ντιν, Τίλεμανς, Ονάνα, ΜακΓκίν, Ράμσεϊ, Γουότκινς, Ρότζερς.

Οι συνθέσεις των ομάδων Γιουβέντους-Αϊντχόφεν:

Γιουβέντους: Ντι Γκρεγκόρι, Καλούλου, Γκάτι, Μπρέμερ, Καμπιάσο, Λοκατέλι, ΜακΚένι, Γκονζάλες, Γιλντίζ, Κουπμάινερς, Βλάχοβιτς.

Αϊντχόφεν: Ντρόμελ, Λεντέσμα, Φλαμίνγκο, Μποσκαλί, Νταμς, Σχούτεν, Φέρμαν, Τιλ, Τίλμαν, Μπακαγιόκο, Ντε Γιονγκ.

Η σημερινή ημέρα (17/9) είναι ιστορική καθώς ξεκινά το νέο φορμάτ του Champions League και η βραδιά ξεκινάει με Γιουβέντους-Αϊντχόφεν και Γιουνγκ Μπόιζ-Άστον Βίλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ