Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αγγελόπουλος: «Προσθέσαμε σημαντικό κρίκο, μένουν 2-3 σημαντικά κομμάτια για τα έργα στο γήπεδο»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στην ονοματοδοσία του Olympic Hall της Φυλής και αποκάλυψε τα επόμενα σχέδια για το κλειστό γήπεδο της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Αγγελόπουλος:

«Σας ευχαριστώ που ήρθατε. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη συμφωνία με τον όμιλο Sunel για την ονοματοδοσία του γηπέδου για τα επόμενα πέντε χρόνια, με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα πέντε. Στην αλυσίδα αξίας του γηπέδου προσθέσαμε έναν ακόμα κρίκο.

Αυτή η διαδικασία ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια. Απομένουν 2-3 σημαντικά κομμάτια που αφορούν τα έργα στο γήπεδο. Έχουμε ολοκληρώσει τις υποδομές και τώρα προχωράμε σε μια μεγάλη επένδυση στο εξωτερικό του γηπέδου, με σκοπό τη δημιουργία ενός πρότυπου, οικογενειακού προορισμού στην Αττική.

Η διαδικασία αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 14 μήνες. Δεν πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός, αλλά ένα είδος bid contest. Καταλήξαμε σε πέντε ενδιαφερόμενους, με τους τρεις να περνούν στην τελική φάση, και τελικά, με μεγάλη μας χαρά, συμφωνήσαμε με τη Sunel.

Η πρόταση δεν ήταν η καλύτερη από οικονομικής πλευράς, αλλά η πιο συμφέρουσα, καθώς μοιραζόμαστε κοινές αξίες και οράματα. Διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν “εκλεκτικές συγγένειες” μεταξύ των επιχειρήσεων, οπότε αποφασίσαμε να πορευτούμε μαζί και να υλοποιήσουμε κοινές δράσεις.

Θυμάμαι πριν από 3-4 χρόνια, όταν παραλάβαμε ένα χρέπι, στη χειρότερη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, εν μέσω πανδημίας. Τότε, βρεθήκαμε στο δίλημμα αν θα έπρεπε να προχωρήσουμε σε επενδύσεις άμεσα ή να περιμένουμε να τελειώσει η πανδημία.

Πήραμε την απόφαση, κοιτάζοντάς την τώρα εκ των υστέρων, ίσως ήταν και η σωστή, να μην επιτρέψουμε στον κορωνοϊό να μας σταματήσει, κάτι που μας στοίχισε οικονομικά. Πραγματικά, “φτύσαμε αίμα”, αλλά είμαστε περήφανοι, όπως είναι και ο κόσμος της ΑΕΚ.

Αυτό το γήπεδο σώθηκε, αναβαθμίστηκε και αδειοδοτήθηκε για πρώτη φορά από την ΑΕΚ. Είμαστε πραγματικά περήφανοι για ό,τι καταφέραμε, χωρίς καμία βοήθεια από φορείς, αλλά μόνο με τους πόρους της ομάδας μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρήκαμε αυτούς τους συνεργάτες.

Σχεδιάζουμε να υλοποιήσουμε πολλές δράσεις μαζί. Έχουμε ήδη θέσει τους βασικούς άξονες και τους στόχους και ευελπιστούμε να τους έχουμε ολοκληρώσει πριν από την πενταετία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ