Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βεζένκοφ: «Ζητώ συγγνώμη για την συμπεριφορά μου»

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενερμπαχτσέ στον τελικό του τουρνουά της Κρήτης (73-70), ο Σάσα Βεζένκοφ προχώρησε σε δηλώσεις και απολογήθηκε για τα νεύρα του και τη συμπεριφορά του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ένταση του αγώνα:

«Ζητώ συγγνώμη από τον διαιτητή και τον κόσμο. Πρέπει να δίνουμε το σωστό παράδειγμα. Έχασα τον έλεγχο, και δεν πρέπει να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Το σφύριγμα στην τελική ήταν σωστό, και αν ήταν λάθος, δεν πρέπει να αντιδρούμε έτσι».

Για την Φενερμπαχτσέ και την προετοιμασία:

«Η Φενερμπαχτσέ είναι πολύ σκληρός αντίπαλος και ξέρουμε ότι θα παίξουμε μαζί της στην 1η αγωνιστική. Περιμένουμε σκληρές μάχες. Δεν παίξαμε καλά σήμερα και δεν έχουμε δικαιολογίες. Θέλουμε την Euroleague και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γρήγορα».

Για την ενσωμάτωση των παικτών:

«Αμυντικά δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια παίξαμε σκληρά και κρατήσαμε την αντίπαλη ομάδα στους 70 πόντους. Πρέπει να δουλέψουμε την επίθεση. Έχουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες και πρέπει να βρούμε πώς να λειτουργήσει η ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για το δεύτερο ημίχρονο του Ολυμπιακού και την άμυνα:

«Θέλουμε να δεχόμαστε λίγους πόντους. Θέλουμε να παίζουμε σωστά και αποτελεσματικό μπάσκετ. Έχουμε πολλές επιθετικές λύσεις, αλλά έχουμε και δύο τραυματίες που είναι από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης. Πρέπει να γίνουμε ομάδα.»

Για τα συναισθήματά του για την επιστροφή:

«Ό,τι έγινε πριν από δύο χρόνια μένει εκεί. Δεν ήρθα για να τελειώσω κάτι, αλλά για να ξεκινήσω κάτι καινούργιο. Ήρθα για να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους. Θα προσπαθήσω να δώσω το 100%, και θέλω να ζητήσω ξανά συγγνώμη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ