Μετάβαση στο περιεχόμενο

MVP ο Ζίβκοβιτς στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (ΦΩΤΟ)

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, σύμφωνα με την ηλεκτρονική ψηφοφορία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, η «Ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αναδείχθηκε Medi Jeunesse Fans’ Man of the Match για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2024-25.

Ο ΠΑΟΚ, σε ένα σκληρό παιχνίδι, κέρδισε με 1-2 τον Ατρόμητο και πέτυχε το 3/3 στη Super League 2024-25.

Ο Ζίβκοβιτς ξεχώρισε με την εμφάνισή του: πίεσε, έτρεξε, πάλεψε, σκόραρε μία φορά και γενικά έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση γεμάτη πάθος, ένταση και ουσία. Στην ψηφοφορία για τον Medi Jeunesse Fans’ Man of the Match, συγκέντρωσε το 36,53% των ψήφων του κοινού και κέρδισε τον τίτλο.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Σόλα Σορετίρε. Ο μέσος του Δικεφάλου ξεκίνησε για πρώτη φορά ως βασικός και έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση, συγκεντρώνοντας το 34,47% των ψήφων. Ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Ζίλε για το 0-1.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκης, έκανε μία γεμάτη εμφάνιση, συμμετείχε σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού και κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες που έδωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ