Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ολυμπιακός: Χωρίς εκπτώσεις για το 4 στα 4

Με στόχο την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή (18:30) τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε την Πέμπτη μετά από αρκετές μέρες το προπονητικό κέντρο στον Ρέντη να γεμίζει, αφού επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες.

Ο Βάσκος τεχνικός θα περιμένει να δει στην προπόνηση της Παρασκευής την κατάσταση των διεθνών και μετά θα αποφασίσει το αν και πόσο θα τους χρησιμοποιήσει κόντρα στους Αγρινιώτες. Τουλάχιστον για την ώρα πάντως δεν φαίνεται ο προπονητής του Ολυμπιακού να δείχνει διάθεση για να πάει σε μεγάλες αλλαγές συγκριτικά με την ενδεκάδα που χρησιμοποιεί στα πρώτα ματς της σεζόν.

Είναι δεδομένο πως ο Μεντιλίμπαρ θέλει από τους παίκτες του να δώσουν τα πάντα και να τελειώνουν το συντομότερο δυνατό με το τρίποντο και εφόσον συμβεί αυτό θα έχει τη δυνατότητα να κάνει και την ανάλογη διαχείριση. Να δώσει ανάσες σε όσους τις χρειάζονται και αγωνιστικό χρόνο σε κάποιους άλλους.

Σε αυτό το πλαίσιο δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, τον Γουίλιαν και τον Σέρτζιο Ολιβέιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ