Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ηγετική προσωπικότητα ο Λόβρεν

Ο ΠΑΟΚ είχε ανάγκη ένα ακόμη δυνατό στόπερ και σαν όνομα ο Λόβρεν κάνει γκελ στον κόσμο της ομάδας.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με έντονη προσωπικότητα και πολύ μεγάλη καριέρα.

Σπουδαίο σέντερ μπακ που για πολλά χρόνια αγωνιζόταν σε υψηλό επίπεδο και ξεχώριζε για τον δυναμισμό του, τις γρήγορες επεμβάσεις, τις καλές τοποθετήσεις του και γενικά για το σωστό και έξυπνο διάβασμα των φάσεων.

Έχει κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ κι έχει παίξει σε τελικό Μουντιάλ και δύο ημιτελικούς παγκοσμίου κυπέλλου. Σας λέω τα χοντρά χοντρά.

Από εκεί και πέρα ο Κροάτης αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τον ΠΑΟΚ, διότι έχει να παίξει από τον περασμένο Ιανουάριο. Είχε θέματα με τη Λιόν.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ξέχασε το ποδόσφαιρο, αλλά, όπως και να το κάνουμε, θα χρειαστεί χρόνος για να βρει ξανά τα πατήματά του και να πάρει θέση στην ενδεκάδα.

Η ποιότητά του είναι δεδομένη. Ο ΠΑΟΚ απέκτησε παίκτη από το πάνω ράφι και μην ασχολείστε καν με την ηλικία του.  

Το βιογραφικό του είναι τέτοιο που σε κάνει να λες κρίμα που δεν μπορεί να αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως είναι κάτι που δεν ευθύνεται ο παίκτης.

Θα παίζει στο πρωτάθλημα και στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι η ομάδα θα πάει τόσο καλά στην Ευρώπη που θα δηλωθεί για τα νοκ άουτ.

Μέχρι τότε η ομάδα του Λουτσέσκου θα βάλει τεράστια εμπειρία στο κέντρο της άμυνάς της και μια ηγετική παρουσία στα αποδυτήρια.

Η θητεία του στη Λίβερπουλ τα λέει όλα και στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν με την καλή σημασία της λέξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ