Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Σελίν Ντιόν: Το άγνωστο παρασκήνιο από την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Ένα άγνωστο παρασκήνιο από την εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι αποκάλυψε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Τομά Ζολί, προκαλώντας συγκίνηση.

Αρχικά, ενημέρωσε ότι οι πρόβες για την εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στον πρώτο όροφο του Πύργου του Άιφελ και την ερμηνεία του «Hymne à L’Amour» της θρυλικής Εντίθ Πιαφ πραγματοποιήθηκαν στις 3 τα ξημερώματα της παραμονής της τελετής έναρξης, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Όταν έφτασε της παρουσιάσαμε δύο επιλογές χώρου για την εμφάνισή της. Η πρώτη ήταν στο Τροκαντερό» είπε ο Ζολί με τη Σελίν Ντίον να είναι κατηγορηματική.

«Θα προσπαθήσω αλλά εγώ θα τραγουδήσω εκεί πάνω ανεξάρτητα του αν θα φυσάει, θα χιονίζει ή θα βρέχει. Εγώ θα τραγουδήσω στον πρώτο όροφο του Πύργου του Άιφελ. Αυτή ήταν η αρχική σου ιδέα και είναι το όνειρο μου εδώ και παρά πολύ καιρό» τόνισε η Καναδή τραγουδίστρια.

«Το όνειρό της ήταν να τραγουδήσει στον Πύργο του Άιφελ χωρίς playback και αυτό που ακούσατε είναι η φωνή της. Αυτό που είδατε είναι μια σιδηρά κυρία πάνω σε μια δεύτερη “σιδηρά κυρία” όπως ο Πύργος του Άιφελ» επισήμανε ο Ζολί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ