Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ολυμπιακός: Ο Στάμενιτς, η επιστροφή και η ειδική διαχείριση από τον Μεντιλίμπαρ

Στον Ολυμπιακό έχουν μπει σε ρυθμούς επιστροφής στην αγωνιστική δράση, καθώς την ερχόμενη Κυριακή (15/9, 18:30) οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague.

Αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη η πρώτη διακοπή της σεζόν λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, με τους Πειραιώτες να έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες, δίχως φυσικά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει στη διάθεσή του ακόμα τους διεθνείς της ομάδας.

Ένας από αυτούς είναι ο Μάρκο Στάμενιτς, ο οποίος έχει κληθεί στην εθνική της Νέας Ζηλανδίας για να αγωνιστεί στα φιλικά με αντιπάλους το Μεξικό και τις ΗΠΑ. Στην αναμέτρηση με την ομάδα του Ορμπελίν Πινέδα ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε κανονικά, στον αγώνα όπου ο Πινέδα σκόραρε και το Μεξικό νίκησε με σκορ 3-0.

Ο Στάμενιτς θα είναι ο τελευταίος εκ των διεθνών που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Και εκτός από τελευταίος θα είναι και ο πιο ταλαιπωρημένος. Τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/9) θα αγωνιστεί στο φιλικό με αντίπαλο τις ΗΠΑ.

Τα μεγάλα αεροπορικά ταξίδια και η πολύωρη μετακίνηση εντός της Αμερικής θα ταλαιπωρήσουν αρκετά τον Νεοζηλανδό μέσο και γι’ αυτόν τον λόγο θα υπάρξει ειδική διαχείριση από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προς τον ποδοσφαιριστή. Ο Στάμενιτς θα επιστρέψει την ερχόμενη Παρασκευή (13/9) και αναμένεται να πάρει «ανάσες» από τον Βάσκο προπονητή του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ