Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nations League: Η Πορτογαλία «μίλησε» στο τέλος με τον Ρονάλντο – Γκολάρα του Μόντριτς και νίκη για την Κροατία

Ο  Κριστιάνο Ρονάλντο μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο και έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι με τη Σκωτία διαμορφώνοντας το 2-1, ενώ ο Λούκα Μόντριτς έβαλε… την υπογραφή του και χάρισε την πρώτη νίκη στην Κροατία με 1-0 κόντρα στην Πολωνία.

Η Σκωτία έβαλε δύσκολα στην Πορτογαλία στο «Ντα Λους», αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη στο παιχνίδι. Στα 39 του χρόνια κι ενώ είχε δύο δοκάρια μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (46′), ο CR7 βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 88′ και με το γκολ Νο 901 στην καριέρα του, όπου με αυτό χάρισε στους Ίβηρες τη νίκη με 2-1 (δεύτερη σερί εντός έδρας μετά την Κροατία).

Με γκολ γιόρτασε τα γένεθλιά του ο Μπρούνο Φερνάντες. Ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε σήμερα τα 30 του χρόνια, σκοράροντας το τέρμα της ισοφάρισης στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Ένα καταπληκτικό φάουλ του Λούκα Μόντριτς, τη βραδιά που έπιασε τον Σέρχιο Ράμος, στη δεύτερη θέση των συμμετοχών σε εθνικό επίπεδο (180 συμμετοχές), έδωσε στην Κροατία τη νίκη επί της Πολωνίας με 1-0 στο Όσιγιεκ και έβαλε «φωτιά» στη μάχη που γίνεται στον Α΄ όμιλο της League A.

Ο 38χρονος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, με το 27ο του γκολ με τη φανέλα της «Χρβάτσκα», οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη της νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ