Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Η πρόταση της ΑΕΚ για Πιερό – Δεν γυρίζει στη Μακάμπι»

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, η εναλλακτική περίπτωση που έχει δουλέψει η ΑΕΚ σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση του βασικού της στόχου για την επίθεση, του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά, είναι εκείνη του Φραντζί Πιερό της Μακάμπι Χάιφα.

Το όνομα του 29χρονου φορ από την Αϊτή επιβεβαιώθηκε έπειτα ότι απασχολεί την Ένωση ως εναλλακτική του 21χρονου Ιβοριανού φορ της Τσέλσι, με τους Ισραηλινούς μάλιστα να δίνουν συνέχεια στο θέμα αναφέροντας και συγκεκριμένα ποσά. Τόσο για την πρόταση της ΑΕΚ προς τη Μακάμπι Χάιφα, όσο και προς τον ίδιο τον παίκτη.

Σύμφωνα με το ισραηλινό Sport5, η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ στη Μακάμπι Χάιφα, ενώ στον Πιερό η πρόταση αφορά τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 1 εκατ. ευρώ. Όπως εκτιμά το ισραηλινό δημοσίευμα, η μεταγραφή είναι πιθανό να ολοκληρωθεί, με τη Μακάμπι Χάιφα να έχει έτοιμες εναλλακτικές για να αντικαταστήσει τον Πιερό.

Μάλιστα, όπως τονίζεται στο Ισραήλ, η πρόταση της ΑΕΚ είναι πολύ καλή, καθώς η Μακάμπι Χάιφα είχε αποκτήσει τον Πιερό από τη γαλλική Γκινγκάμπ πριν από μία διετία έναντι 1,6 εκατ. ευρώ.

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η αποχώρηση του Πιερό από τη Μακάμπι είναι δεδομένη και πως ο παίκτης δεν θα επιστρέψει στο Ισραήλ μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων. Ο Πιερό, άλλωστε, έχει κάνει σαφές πως αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, επιθυμώντας φυσικά και ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό που έχει τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ