Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέος Μαρσέλο ο Γουίλιαν; Σε τι κατάσταση βρίσκεται!

Φουλ προπονήσεις κάνει ο Γουίλιαν στο Ρέντη, ακόμα και στα ρεπό του Ολυμπιακού, προκειμένου να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμος για να αγωνιστεί. Ο Βραζιλιάνος άσος παρότι δεν έκανε προετοιμασία με ομάδα το καλοκαίρι, ακολουθούσε εντατικό πρόγραμμα προπόνησης με τρεις γυμναστές και η κατάστασή του είναι αρκετά καλή.

Δεν έχει καμία σχέση με τον Μαρσέλο, ο οποίος είχε αποκτηθεί τον Σεπτέμβριο του 2022, αλλά το καλοκαίρι δεν είχε κάνει καμία προπόνηση. Ο Γουίλιαν είναι αποφασισμένος να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ και δουλεύει σκληρά γι’ αυτόν τον στόχο. 

Μάλιστα, πηγαίνει καθημερινά στον Ρέντη για προπονήσεις, κάτι που θα κάνει και σήμερα που έχει ρεπό η ομάδα. Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και να έρθει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση. 

Στον Ολυμπιακό αξιολογούν καθημερινά την κατάστασή του και εκτιμούν ότι θα είναι έτοιμος σε δύο εβδομάδες να αγωνιστεί για ένα ημίχρονο και μετά από έναν μήνα έτοιμος να βγάλει 90λεπτο. Ο Μεντιλίμπαρ θα τον εντάξει σιγά-σιγά στην ομάδα, ώστε να προσαρμοστεί και στο αγωνιστικό του πλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ