Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οπαδικό επεισόδιο με ξυλοδαρμό και τραυματίες στην Φιλοθέη

Σοβαρά επεισόδια με έναν τραυματισμό και προσαγωγές σημειώθηκαν στις 2:15 το πρωί, στη Φιλοθέη, όπου δύο αυτοκίνητα με περίπου 10 άτομα συναντήθηκαν με τρίτο αυτοκίνητο με επιβαίνοντες 4 με 5 άτομα.

Οι δράστες περικύκλωσαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα θύματα. Μόλις πέρασε ένα συγκεκριμένο όχημα, το σταμάτησαν και φέρονται να ρώτησαν τους επιβαίνοντες «τι ομάδα είστε». 

Άρχισαν να σπάνε το αυτοκίνητο, κατέβασαν τους επιβαίνοντες και άρχισαν να τους χτυπούν. Ένας από αυτούς, για να γλιτώσει τον ξυλοδαρμό, πήδηξε από ένα τοιχίο ύψους δύο μέτρων, με συνέπεια τον τραυματισμό και τον εγκλωβισμό του.

Όπως ήταν φυσικό οι κάτοικοι της περιοχής αναστατώθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία. Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από τους επιβάτες των δυο πρώτων αυτοκινήτων εξαφανίστηκαν πριν έρθουν περιπολικά. Κλήθηκε ακόμα η πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τον νεαρό που είχε πηδήξει από το τοιχίο για να γλιτώσει τον ξυλοδαρμό. 

Μετά από μία ώρα, εντοπίστηκε ύποπτο όχημα στη λεωφόρο Κηφισίας και οι επιβαίνοντες προσήχθησαν. Μάλιστα και οι δύο φέρονται να έχουν «πλούσιο» παρελθόν σε περιστατικά αθλητικής βίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ