Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: «Ενδιαφέρεται για τον Λιούις Μόργκαν ο Παναθηναϊκός»

Ακόμη ένα όνομα στο μεταγραφικό προσκήνιο του Παναθηναϊκού, που μπορεί να έκλεισε την ευρωπαϊκή λίστα του, αλλά έχει περιθώριο ακόμη μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου για την ενίσχυσή του με ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με άλλες ομάδες.

Όπως αναφέρεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 28χρονο αριστερό εξτρέμ των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, Λιούις Μόργκαν, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά και στην κορυφή.

Ο Μόργκαν βρέθηκε στην αποστολή της εθνικής Σκωτίας στο Euro, αλλά αγωνίστηκε ελάχιστα. Έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του στην Σεντ Μίρεν, ακολούθησε μία διετία στη Σέλτικ κι έπειτα οι δανεισμοί σε Σεντ Μίρεν και Σάντερλαντ, πριν φύγει για το MLS το 2020, παίζοντας αρχικά στην Ίντερ Μαϊάμι, πριν μετακομίσει προ διετίας στη Νέα Υόρκη.

Στο τρέχον πρωτάθλημα πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με 12 γκολ και 3 ασίστ σε 23 εμφανίσεις, ενώ δεσμεύεται ως τον Δεκέμβριο του 2025. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταθέσει ακόμα κάποια πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ