Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προπονήσεις χωρίς Λουτσέσκου και με πολλούς απόντες λόγω Εθνικών ο ΠΑΟΚ

Στην πατρίδα του βρίσκεται για λίγες ημέρες ο Ραζβάν Λουτσέσκου, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Πλην του Ρουμάνου προπονητή από τις προπονήσεις απουσιάζουν και οι διεθνείς που έχει ο ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας κλήθηκε από το Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει των δύο αναμετρήσεων της Εθνικής Ελλάδας για το Nations League απέναντι στη Φινλανδία (“ Γεώργιος Καραϊσκάκης”, 7/9, 21:45) και την Ιρλανδία (Aviva Stadium, 10/9, 21:45). 

Δύο επίσημα παιχνίδια ενόψει και για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, καθώς η Σερβία υποδέχεται στις 5/9 την Ισπανία, ενώ τρεις μέρες αργότερα ταξιδεύει βόρεια για να αντιμετωπίσει τη Δανία.

Και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Βουλγαρίας για το Nations League. Στις 5/9 παίζουν Λευκορωσία – Βουλγαρία (το ματς θα γίνει στην Ουγγαρία) και στις 8/9 Βουλγαρία – Βόρεια Ιρλανδία.

O Ντόμινικ Κοτάρσκι κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας για τους αγώνες του Nations League με την Πορτογαλία στις 5/9 και με την Πολωνία στις 8/9.

Ο Μαντί Καμαρά ταξιδεύει με την Εθνική Γουινέας για να αγωνιστεί κόντρα στο Κονγκό στις 6/9 κι απέναντι στην Τανζανία στις 10/9. Και τα δύο παιχνίδια αφορούν την προκριματική φάση του Africa Cup of Nations.

Διεθνής είναι και ο Ομάρ Κόλεϊ, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της Γκάμπια για τα προκριματικά παιχνίδια του Africa Cup of Nations με την Κομόρες στις 4/9 και με την Τυνησία στις 8/9.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ