Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δεν υπάρχει καλύτερη ντόπα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού από ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ

Μόνο το γεγονός ότι απόψε το Ολυμπιακό Στάδιο θα ειναι κατάμεστο αποτελεί την καλύτερη ντόπα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ναι μεν το εισιτήριο είναι φτηνό – και πολύ σωστά – όμως με την παρουσία του ο κόσμος της ομάδας πιστεύει στην πρόκριση και αυτό θα πρέπει να περάσει στους παίκτες, έτσι ώστε να δώσουν όλο τους το είναι με την Λανς.

Οι Γάλλοι έχουν τον πρώτο λόγο. Όχι μόνο γαι το 2-1 του πρώτου αγώνα, αλλά επειδή είναι πιο γρήγοροι και φαίνονται πιο έτοιμοι, διαθέτοντας και εξαιρετικό ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να αφήσει πίσω του τα δύο ματς του πρωταθλήματος με Αστέρα και Λεβαδειακό και να συγκεντρωθεί στον στόχο της νίκης-πρόκρισης στον όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ.

Εννοείται ότι η αποστολή των πράσινων δεν θα είναι εύκολη. Η ομάδα έχει αδυναμίες, είναι ακόμα ανέτοιμη, όμως είναι υποχρεωμένη να παλέψει.

Η γκολάρα του Ιωαννίδη στη Γαλλία έστειλε πολλαπλά μηνύματα για τις πιθανότητες πρόκρισης του Τριφυλλιού.

Δεν χρειάζεται βιασύνη και επιπολαιότητα. Ο αρχικός στόχος είναι το ένα γκολ. Επιβάλλεται ο Παναθηναϊκός να παίξει με μυαλό, να διαβάσει σωστά το ματς και να χτυπήσει όταν πρέπει.

Η Λανς είναι καλή ομάδα, όμως έχει κι αυτή τα θέματά της στο αμυντικό κομμάτι.

Τα πάντα είναι ανοιχτά. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν από το πόσο το θέλει ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Ο κόσμος καλά θα κάνει να στηρίξει τους παίκτες και να βάλει πλάτη ακόμα και στα πιο δύσκολα.

Το πράσινο ΟΑΚΑ έχει γνωρίσει απίστευτες στιγμές και ας ελπίσουμε ότι κι απόψε θα είναι ένα βράδυ χαράς για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που διψούν να βλέπουν την ομάδα τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Θ αποφύγω να αναφερθώ σε συστήματα, τακτικές και επιλογές προσώπων. Αν ο Παναθηναϊκός είναι καλά ψυχολογικά κι έχει πίστη μπορεί να τα καταφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ