Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Αθλητικός διευθυντής Μοντερέι: «Η φλόγα είναι ζωντανή για Πινέδα»

Παρά τις συνεχείς αρνητικές απαντήσεις της ΑΕΚ στις προτάσεις της Μοντερέι για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα, οι Μεξικανοί συνεχίζουν να κρατάνε το θέμα «ζεστο».

Ο αθλητικός διευθυντής της Μοντερέι, Χοσέ Αντόνιο Νοριέγκα, δήλωσε πως η φλόγα για τον 28χρονο μέσο παραμένει ζωντανή, αν και παραδέχτηκε ότι οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί το ντιλ είναι μικρές. Ωστόσο, δεν φαίνονται διατεθειμένοι στη Μοντερέι να εγκαταλείψουν την προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νοριέγκα:

«Δεν αποκλείουμε τίποτα, δεν έχουμε εγκαταλείψει το θέμα του Ορμπελίν, ξέρετε πως είναι, πώς τα πράγματα έγιναν περίπλοκα και ποια είναι η θέση μας. Αλλά η φλόγα είναι ακόμα ζωντανή, θα το πούμε έτσι, αν και αντιλαμβανόμαστε ότι η φλόγα είναι αδύναμη και η πιθανότητα συνεχώς απομακρύνεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ