Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Λεβαδειακός άνοιξε και την θύρα 5 για τον κόσμο της ΑΕΚ

Χαμός επικρατεί στους φιλάθλους της ΑΕΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι της Ένωσης κόντρα στον Λεβαδειακό για την 3η αγωνιστική της Super League.

Οι φίλοι της ΑΕΚ εξάντλησαν μέσα σε μια ώρα τα εισιτήρια στη Θύρα 4 του γηπέδου της Βοιωτίας, δηλώνοντας δυναμικό παρόν δίπλα στην ομάδα. Για αυτόν τον λόγο, οι Βοιωτοί άνοιξαν και την Θύρα 5 για τις ανάγκες των οπαδών των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2024-2025 απέναντι στον Λεβαδειακό, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης» την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για τα εξής:

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, που αντιστοιχούν -σε πρώτη φάση- στις θύρες 4 και 5, μέσω της ticketmaster.gr.

Η άφιξη και η είσοδος των φιλάθλων της ΑΕΚ θα γίνεται από τις οδούς Ανδρεαδάκη, Εθνικού Γυμναστηρίου και Αγίων Θεοδώρων.

Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο, με βάση το νέο Νόμο, απαιτείται για τους φιλάθλους η ενεργοποίηση του εισιτηρίου τους μέσω του gov.gr wallet».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ