Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περιμένει Κόλεϊ ο ΠΑΟΚ – «Άνοιξε ο δρόμος για τον Μποβέ»

Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε χθες στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι, συμφώνησε με τον διεθνή στόπερ από την Γκάμπια, Ομάρ Κόλεϊ, και απομένουν τα τυπικά με την Μπεσίκτας για τη μετακίνησή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό για συμβόλαιο 1+1 χρόνων, το οποίο θα ανανεωθεί αυτόματα από τη στιγμή που αγωνιστεί στο 60% των παιχνιδιών για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίξουν το 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί μόλις μείνει ελεύθερος από τους Τούρκους, οι οποίοι δεν τον υπολογίζουν για την επόμενη σεζόν.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» στην έντυπη έκδοσή της, ο 22χρονος Ιταλός μέσος της Ρόμα, Εντοάρντο Μποβέ, είναι αρκετά πιθανό να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ.

Ο Αντρέα Πουλιέζε, ο ρεπόρτερ της Ρόμα στην ιταλική εφημερίδα, αναφέρει πως από την πλευρά της η ομάδα θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό για να διατηρήσει τον έλεγχο του παίκτη και να τον αξιολογήσει ενόψει της επόμενης σεζόν.

«Ο Εντοάρντο Μποβέ θα πήγαινε δανεικός στην Ελλάδα, ώστε η Ρόμα να διατηρήσει τον έλεγχο του παίκτη και να αξιολογήσει πώς θα τον αντιμετωπίσει την επόμενη σεζόν», είναι η αρχή του δημοσιεύματος και στη συνέχεια προσθέτει:

«Ο δρόμος προς τον ΠΑΟΚ άνοιξε για τον Εντοάρντο Μποβέ. Ο Ιταλός μέσος θα μπορούσε να πάει ως δανεικός, ώστε η Ρόμα να διατηρήσει την κυριότητα του παίκτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ