Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 1-0 (τελικό)

Τέλος του αγώνα.

Ο Σπόραρ δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε.

96′: ΓΚΟΛ ο Παναθηναϊκός. Ο Μλαντένοβιτς έκανε την σέντρα, ο Τετέ την κεφαλιά, ο Γκροφ έδιωξε και ο Σπόραρ ανενόχλητος σκόραρε κάνοντας το 1-0.

95′: Συρτή εκτέλεση του Τετέ, όρθιος ο Γκροφ, η μπάλα… ξύνει το αριστερό του δοκάρι.

94′: Κίτρινη κάρτα στον Παπαδόπουλο, για φάουλ πάνω στον Τετέ.

91′: Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, με τον Γκροφ να αποκρούει το μακρινό σουτ του Μαξίμοβιτς και τον Γερεμέγεφ να αστοχεί από πλάγια θέση με τον αντίπαλο γκολκίπερ πεσμένο στο έδαφος!

Εννέα τα λεπτά των καθυστερήσεων.

89′: Κίτρινη κάρτα στον Μπάλτσι.

83′: Ο Γιόκε στη θέση του Γιαννιώτα.

78′: Μεχία αντι Πλέγα και Ρόμο αντί Πεντρόσο.

76′: Ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, με το γύρισμα του Συμελίδη στην περιοχή από αριστερά, αλλά το τελείωμα του Κάσσου περνάει άουτ.

74′: Κίτρινη κάρτα στον Τσέριν.

72′: Ωραία ατομική ενέργεια του Τζούριτσιτς, που σουτάρει εντός περιοχής, με την μπάλα να σταματάει στα σώματα παικτών του Λεβαδειακού, ενώ υπάρχουν φωνές και για πέναλτι.

71′: Μλαντένοβιτς αντί Μαξ, τωρα.

66′: Γύρισμα του Τζούριτσιτς από αριστερά στην περιοχή, δίνει άουτ ο Τσέτσιλας, ενώ φωνάζουν για κόρνερ στον Παναθηναϊκό..

60′: Κωστής και Όζμπολτ εκτός, Λαμαράνα και Συμελίδης τους αντικαθιστούν από πλευράς Λεβαδειακού.

59′: Τρεις αλλαγές για τον Παναθηναϊκό. Μαντσίνι, Μπακασέτας και Πελίστρι εκτός, Τετέ, Τζούριτσιτς και Σπόραρ στις θέσεις τους.

Δεν μετράει το γκολ. 

Η φάση ελέγχεται μέσω του VAR

54′: Λεβαδειακός σκοράρει στην αντεπίθεση, με τον Γιαννιώτα, αλλά το τέρμα ακυρώνεται για οφσάιντ του Όζμπολτ στο ξεκίνημα της φάσης.

46′: Πρώτη χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στην επανάληψη, με την εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα,α φού Βαγιαννίδης και Σένκεφελντ δεν μπορούν να κάνουν την προβολοή.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες. 

Τέλος ημιχρόνου και αποδοκιμασίες από τον κόσμο στο ΟΑΚΑ.

45′: Κίτρινη κάρτα στον Κωστή για το μαρκάρισμα.

41′: Νέα εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα, ο Πελίστρι κοντρολάρει και σουτάρει από πλάγια και δεξιά στην περιοχή, αλλά στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.

37′: Κίτρινη κάρτα στον Μπακασέτα, για φάουλ στον Πεντρόσο.

33′: Αντεπίθεση του Παναθηναϊκού, υπό καλές προϋποθέσεις, η νέα κάθετη του Μαντσίνι για τον Γερεμέγεφ δεν είναι καλή αυτή την φορά.

Οι γηπεδούχοι έχουν συνεχώς την μπάλα στα πόδια τους αλλά δεν μπορούν να δημιουργήσουν κάποια φάση.

23′: Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Μαξίμοβιτς, τον Γερεμέγεφ και τον Τσέριν να αλλάζουν ωραία την μπάλα και τον Γκροφ να σταματάει τον Σλοβένο μέσο.

3′: Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Γερεμέγεφ να βγαίνει απέναντι από τον Γκροφ στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

1′: Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, με την εκτέλεση του Μπάλτσι στο δεύτερο δοκάρι και το γυριστό σουτ του Γιαννιώτα, το οποίο αποκρούει ο Ντραγκόφσκι, η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι και φεύγει εκτός εστίας

Άρχισε ο αγώνας. 

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Οι συνθέσεις του αγώνα

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μαξ, Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Πελίστρι, Γερεμέγεφ

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Πλέγας, Μπάλτσι, Παπαδόπουλος, Πεντρόζο, Γιαννιώτας, Κωστή, Κάσσος, Όζμπολτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ