Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-1 (τελικό)

Τέλος του αγώνα.

96′: Απίθανη φάση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με κάποιο τρόπο η μπάλα δεν μπήκε στην εστία του Βόλου.

93′:  Εντυπωσιακό διώξιμο του Μεντιέτα με ψαλιδάκι, πολύτιμο κερδισμένο φάουλ του Κόντε για τον Βόλο.

Έξι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

82′: Κλείνει τις αλλαγές του και ο Γκόμεθ. Ασλανίδης στη θέση του Άλτμαν, Δόσης στη θέση του Γκλάβτσιτς, που έφτιαξε το γκολ που χωρίζει τις δύο ομάδες.

78′: Άλλη μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, Μάντζης και Άνταμ δεν μπόρεσαν να επωφεληθούν, με την μπάλα από τις κόντρες να πηγαίνει στον Σιαμπάνη, που αιφνιδιάστηκε αλλά έδιωξε.

Φεύγουν Γκαρθία και Κρέσπι, μπαίνουν Φαράι και Μάντζης για τον Αστέρα.

75′: Ο Παλάσιος εκτέλεσε άστοχα από πολύ καλές προϋποθέσεις, αλλά υπήρχε ούτως ή αλλως οφσάιντ νωρίτερα στη φάση.

68′: Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους. Μετά από συνεχόμενες κεφαλιές στην περιοχή του Βόλου, ο Κρέσπι σούταρε από δύσκολη γωνία και βρήκε πλάγιο δίχτυ.

64′: Τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα! Από τη σέντρα ακριβείας του Άλβαρες, ο Καλτσάς πήδηξε ανενόχλητος στη μικρή περιοχή του Βόλου και πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε πολύ ψηλά.

61′: Καλή ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Καλτσάς πήρε κεφαλιά μετά από κόρνερ του Παλάσιος, με τον Μύγα να παρεμβαίνει και να απομακρύνει. Η μπάλα δεν φάνηκε πάντως να έχει κατεύθυνση προς την εστία.

60′: Μέσα ο Χουλιάν Παλάσιος, έξω ο Μπαρτόλο. Στον αγωνιστικό χώρο και ο Ρέτζιτς, στη θέση του Γιαμπλόνσκι.

53′: Δυνατό σουτ του Άνταμ στα όρια της περιοχής, πάνω στον Μύγα. Ο Ούγγρος ζήτησε χέρι αλλά δεν φάνηκε από το ριπλέι να υπάρχει κάτι.

 

Κίτρινη κάρτα στον Γιαμπλόνσκι, μετά από φάουλ στον Άλτμαν.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο. Αλλαγή κάνει ο Μίλαν Ράσταβατς, με τον Σιμόν Ντελί να παίρνει τη θέση του Αλάγκμπε. Ο Ιβοριανός στόπερ κάνει ντεμπούτο

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στην Τριπολη.

Κίτρινη κάρτα στον Γκαρθία για φάουλ στον Ασεχνούν.

39′: Τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα, με μακρινή βολίδα του Γιαμπλόνσκι που κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Σιαμπάνη, με τον Έλληνα πορτιέρε να βρίσκει την μπάλα πρώτα!

26′: Ο Κρέσπι άνοιξε στον Καλτσά που είχε προϋποθέσεις, όμως δεν κατάφερε να κάνει κοντρόλ.

12′: ΓΚΟΛ ο Βόλος. Ο Γκλάβτσιτς βρήκε με πολύ ωραία κάθετη πάσα τον Κόζτα στην πλάτη του Καστάνιο και αυτός με πλασέ έβαλε μπροστά τους Θεσσαλούς. 

8′: Ο Μπαρτόλο δέχθηκε την μπάλα στο πρόσωπο από κοντά και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα δέχεται τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ των γηπεδούχων.

Άρχισε ο αγώνας. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς, 4-2-3-1): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Αλάγκμπε, Καστάνιο, Άλβαρες – Μουνιόθ, Γιαμπλόνσκι – Καλτσάς, Κρέσπι, Μπαρτόλο – Άνταμ.

Βόλος (Γκόμες, 3-5-2): Σιαμπάνης, Καλογερόπουλος, Κορέα, Μίλετιτς – Φεράρι, Μύγας, Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Άλτμαν – Ασεχνούν, Κόσζτα.

Αστέρας Τρίπολης και Βόλος θα αναμετρηθούν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ