Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 1: Το 2Χ2 επιδιώκει ο ΠΑΟΚ, «σεφτέ» στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός

Την απρόσμενη γκέλα της ΑΕΚ θέλουν να εκμεταλλευτούν σήμερα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, που έχουν εντός έδρας αποστολές, μετά από τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις κι έχοντας στο μυαλό τους επαναληπτικούς για τα πλέι οφ του Europa και του Conference League αντίστοιχα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά με το 4-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς έκανε πιο απλά τα πράγματα ενόψει της ρεβάνς και μπορεί να ασχοληθεί πιο εύκολα με το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, στις 20:30 στην Τούμπα. Στόχος είναι το 2/2 και η κορυφή για την ομάδα του Ραβζάν Λουτσέσκου, με τους Αγρινιώτες να ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα, μετά από την ήττα στην πρεμιέρα.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα – Σβαμπ, Καμαρά – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τσάλοφ.

Παναιτωλικός (Πετράκης): Τσάβες – Λιάβας, Παντελάκης, Τσελίκοβιτς – Μαυρίας, Πέρες, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Τορεχόν – Ντίας, Λομόνακο.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πάρει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απέναντι στον Λεβαδειακό στις 21:00 στο ΟΑΚΑ θα εμφανιστεί πιο… συγκεντρωμένος, μετά το κάζο της πρεμιέρας. Πάλι ο Ντιέγκο Αλόνσο θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά είναι πλέον πιο υποψιασμένος. Οι Βοιωτοί θα επιδιώξουν να βάλουν δύσκολα στο τριφύλλι, εκμεταλλευόμενοι την κόπωση από την Ευρώπη, αλλά και τη σκέψη των παικτών στη ρεβάνς με τη Λανς.

Παναθηναϊκός (Αλόνσο): Λοντίγκιν – Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Μπράουν, Μαξ – Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Μπακασέτας ή Τζούρισιτς – Μαντσίνι, Πελίστρι, Γερεμέγιεφ.

Λεβαδειακός (Παπαδόπουλος): Γκροφ – Κάσσος, Τσάπρας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Βήχος – Λαμαράνα, Μεχία – Γιαννιώτας, Κωστή, Πεδρόσο – Όζμπολτ.

Στις 19:00 ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Βόλο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», θέλοντας να… κεφαλαιοποιήσει το σπουδαίο «διπλό» στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού. Οι Αρκάδες με τον κόσμο στο πλευρό τους θα ψάξουν το 2/2, ενώ οι κυανέρυθροι θέλουν να πάρουν τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Γκαρθία, Αλάγκμπε, Καστάνιο, Χουχούμης – Καλτσάς, Μουνιόθ, Γιαμπλόνσκι, Κρέσπι – Μπαρτόλο, Άνταμ.

Βόλος (Γκόμες): Σιαμπάνης – Τσοκάνης, Καλογερόπουλος, Κορέα – Μύγας, Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Άλτμαν, Φεράρι – Ασεχνούν, Κόσζτα.

Η 2η αγωνιστική της Super League 1:

Σάββατο 24 Αυγούστου

ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1

Πανσερραϊκός – Άρης 0-1

ΑΕΚ – Λαμία 0-1

Κυριακή 25 Αυγούστου

19:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Βόλος (Novasports 2)

20:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (Novasports Prime)

21:00 Ολυμπιακό Στάδιο, Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός (Cosmote Sport 1)

Δευτέρα 26 Αυγούστου

20:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Καλλιθέα (Cosmote Sport 1)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ