Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το έκανε ξανά: Η Μπάγερ Λεβερκούζεν πήρε την πρεμιέρα στο 90+10

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δέχθηκε γκολ στο 85ο λεπτό, με την Γκλάντμπαχ να επιστρέφει από το εις βάρος της 2-0 στο 2-2.

Κι όμως, η Λεβερκούζεν… δεν πεθαίνει!

Με 10 λεπτά καθυστερήσεων λόγω διακοπής για καπνογόνα, οι «ασπιρίνες» επιβλήθηκαν 3-2 με τον Βιρτζ στο 90’+10′ να αστοχεί στο πέναλτι, αλλά πήρε το ριμπάουντ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος. Στο 12ο λεπτό ο Τζάκα με μία σουτάρα εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο Βιρτζ στο 38′ με πλασέ από τα δεξιά στην περιοχή έκανε το 2-0. Η Λεβερκούζεν μάλιστα είχε και δύο δοκάρια.

Στο τέλος του πρώτου 45λέπτου, ο Κλάιντινστ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ μέσω VAR. Τα πουλάρια βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 59ο λεπτό με τον Ελβέντι. Η Werkself είχε το πάνω χέρι, ωστόσο δεν τελείωσε το παιχνίδι παρά τις ευκαιρίες της.

Έτσι, στο 85ο λεπτό ο Κλάιντινστ με προβολή μέσα από την περιοχή έκανε το 2-2, με την Γκλάντμπαχ να κάνει την επιστροφή και την Λεβερκούζεν να είναι κοντά σε γκέλα.

Ωστόσο, αυτή η γκέλα δεν ήρθε ποτέ. Στις καθυστερήσεις ο Αντλί κέρδισε πέναλτι από τον Ιτακούρα. Ο Βίρτζ ανέλαβε την εκτέλεση ο Όμλιν απέκρουσε, αλλά ο σταρ της Λεβερκούζεν πήρε το ριμπάουντ για το 3-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ