Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμορίμ για Ιωαννίδη: «Είμαι πρόθυμος να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή»

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη εμπλέκεται για ακόμα μία φορά στα μεταγραφικά θέματα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Για την ακρίβεια δεν έφυγε ποτέ από το «κάδρο» των «λιονταριών», καθώς από την αρχή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου αποτελεί διακαής πόθος του συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Σπόρτινγκ για τον αυριανό (23/08) εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Φαρέσε για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, ο τεχνικός του συλλόγου, Ρούμπεν Αμορίμ, ξεκαθάρισε πως είναι πρόθυμος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή την πρώτη επιλογή του, δηλαδή τον Φώτη Ιωαννίδη, τονίζοντας πως δεν υπάρχει τρίτη επιλογή στα σκαριά του συλλόγου.

«Δεν θα το σχολιάσω αυτό. Προσωπικά, δεν γνωρίζω ποια είναι αυτή η τρίτη επιλογή για την οποία μιλάτε, είναι έκπληξη αυτό για εμένα, μου φαίνεται δύσκολο. Θέλουμε την πρώτη μας επιλογή, πάντως, μερικές φορές είναι εύκολο να το καταφέρουμε, άλλες όχι.

Έχουμε βρεθεί ξανά σε αυτή τη συνθήκη, είναι δύσκολο και μπορεί να κάνουμε λάθη. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε δική μας την πρώτη μας επιλογή. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Είμαι πρόθυμος να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ