Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φεύγει από τη Νιουκάστλ ο Βλαχοδήμος! Ποια ομάδα τον «βλέπει»

Επτά εβδομάδες έπειτα από την ανακοίνωση της μεταγραφής του στη Νιουκάστλ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες! Σύμφωνα με το Athletic και τον Κρις Βόου, ο διεθνής γκολκίπερ ενδέχεται να παραχωρηθεί δανεικός.

«Αν και οι φίλαθλοι της Φόρεστ δεν ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι από τις εμφανίσεις του Βλαχοδήμου, πιστεύω ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στα φιλικά προετοιμασίας. Εφόσον αποφασιστεί να παραχωρηθεί δανεικός δε νομίζω ότι θα δυσκολευτεί να βρει σύλλογο» αναφέρει ο Κρις Βόου και συνεχίζει: «Παραδόξως, παρά το γεγονός ότι μόλις εντάχθηκε από τη Νότιγχαμ στις 30 Ιουνίου, ως μέρος της ανταλλαγής που έφερε τον Έλιοτ Άντερσον στο Σίτι Γκράουντ, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ενδέχεται να αποχωρήσει με τη μορφή του δανεισμού».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Νιουκάστλ έχει πέντε τερματοφύλακες και ενώ αναμενόταν ότι ο Μάρτιν Ντουμπράβκα θα αποχωρήσει, ο διεθνής Σλοβάκος βρέθηκε στον πάγκο με τη Σαουθάμπτον. Βασικός ήταν ο ο Νικ Πόουπ, ο οποίος απέδειξε ότι δικαιολογημένα συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων γκολκίπερ της Premier League. Ο Βλαχοδήμος έμεινε εκτός αποστολής, με τον Τζον Ράντι να είναι τρίτη επιλογή και τον Μαρκ Γκιλεσπι τέταρτη.

Το μέλλον του Βλαχοδήμου στην ομάδα, λοιπόν, είναι αβέβαιο με τον τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, να προβληματίζεται, αφού βλέπει ότι ο Βλαχοδήμος δεν παίρνει παιχνίδια στα πόδια του ενόψει των αγώνων του Nations League.

Για τον άλλοτε γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Άντερλεχτ, η οποία έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα στο Βέλγιο. Μετά το τέλος της περσινής σεζόν αποχώρησε από εκεί ο Κάσπερ Σμάιχελ και έως τώρα δεν έχει αντικατασταθεί, με τον «Ody» να είναι πολύ ψηλά στη λίστα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ