Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το πρώτο βήμα πρόκρισης ψάχνουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στις 20:30 την Σάμροκ Ρόβερς, στο πρώτο ματς των play offs του Europa League.

Στόχος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το αποτέλεσμα αυτό που θα του ανοίξει τον δρόμο για πρόκριση στο League Phase.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και στην αποστολή βρίσκονται όλα τα διαθέσιμα «όπλα» που έχει στην ευρωπαϊκή λίστα, καθώς και ο Κουλιεράκης που θα αποχωρήσει για την Γερμανία μετά τα play offs.

O αποκλεισμός από την Μάλμε και κυρίως ο τρόπος που αυτός ήρθε, αποτελεί παρελθόν για τους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά που πλέον έχουν επικεντρώσει όλο τους το ενδιαφέρον και την προσοχή στο ματς κόντρα στους Ιρλανδούς.

Ο ΠΑΟΚ επιζητά ένα αποτέλεσμα που θα κάνει πιο εύκολο το έργο του στη ρεβάνς και θα αποτελέσει τη βάση πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι – Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Καμαρά, Οζντόεφ, – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τσάλοφ.

Την είσοδό του στο League Phase του Conference League διεκδικεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στη γαλλική Λανς, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στις 22:00 στο «Estadio Bollaert-Delelis».

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να αποκτήσει ένα προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ σε μία εβδομάδα.

Οι πράσινοι προέρχονται από την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Αστέρα Τρίπολης, μια ήττα που ήρθε και λόγω των πολλών αλλαγών που έκανε ο Ουρουγουανός τεχνικός, έχοντας στο μυαλό του το πρώτο ματς με τη Λανς.

Γι’ αυτό απόψε ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με όλα τα δυνατά του χαρτιά στην ενδεκάδα, ενώ στον πάγκο θα βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς Φακούντο Πελίστρι.

Ο 22χρονος εξτρέμ έκανε χθες κανονικά προπόνηση με το τριφύλλι και ο Αλόνσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τον χρησιμοποιήσει, μιας και δηλώθηκε κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα, αντί του Βιλένα.

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς – Αράο, Τσέριν – Τετέ, Μπακασέτας, Τζούρισιτς – Ιωαννίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ