Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παναθηναϊκός: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Λανς – Έτοιμος και ο Πελίστρι

Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Λανς, εκεί όπου αύριο θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα Play-Offs του Conference League.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπήρξαν, ενώ ο Φακούντο Πελίστρι ενσωματώθηκε στην υπόλοιπη ομάδα και έβγαλε μάλιστα ολόκληρο το πρόγραμμα, δείχνοντας πως είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Estadio Bollaert-Delelis» ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Λανς για τα πλέι οφ του Conference League.

Παράλληλα, το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού, Φακούντο Πελίστρι, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα και μάλιστα συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ