Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δεν φαντάζεστε πού είναι και τι κάνει σήμερα η «Νεχάντε» του «50-50»

Το 50 – 50 ανέδειξε αρκετούς ηθοποιούς εκτός φυσικά από όσους αναγνωρίσιμους υπήρχαν ήδη στη σειρά του Mega, αλλά και άλλους οι οποίοι καθόρισαν τη σειρά με την βραχύβια παρουσία τους.

Μία από αυτούς είναι η «Νεχάντε», η μελαμψή καλλονή που ερωτεύτηκε ο Νικηφόρος Ζορμπάς, φέρνοντας τούμπα τη ζωή του.

Τον ρόλο αυτό υποδύθηκε η Κουβανή Πιλάρ Μαρία Εσπίνο Χούσλιν, η Πιλάρ ή σκέτο «Πι» για τους φίλους της, η οποία έχει κάνει στροφή στην καριέρα της.

Ειδικότερα, έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και εδώ και 10 χρόνια εργάζεται ως δασκάλα χορού, έχοντας τη δική της σχολή στην Γαλικία της Ισπανίας και ειδικότερα στην πόλη Νιγράν.

Έλληνας της έκλεψε την καρδιά στα δεκαέξι της χρόνια, όταν την είδε να χορεύει, παντρεύτηκαν και έχουν ένα γιο, τον 22χρονο Ιωάννη. Πριν φύγει από την Ελλάδα, η Πιλάρ εργαζόταν στα Duty Free του αεροδρομίου, δίδασκε σε σχολή χορού και εντυπωσιίαζε τους θαμώνες του club «Cubanita» όταν λικνιζόταν στους κουβανέζικους ρυθμούς μαζί με το καλλιτεχνικό της ταίρι, τον Χουάν Κάρλος.

Όμως, το «50-50» της άλλαξε όλη της τη ζωή.Της έδωσε ελπίδες και δύναμη να συνεχίσει τα όνειρά της και να μη το βάλει ποτέ κάτω.

Από τότε που πρωτοπαίχτηκε το «50- 50», η Πιλάρ έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Η Κουβανή καλλονή διδάσκει στο Huslingdance σύγχρονο χορό, ζούμπα, λάτιν και afro, αποκτώντας διεθνείς διακρίσεις για το ταλέντο της. Η σχολή χορού της απευθύνεται σε όλους, καθώς όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμαστούν σε διαφορετικά είδη, από μπαλέτο έως χιπ – χοπ!

Η τηλεοπτική «Νεχάντε» είναι ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προωθώντας τη δουλειά της, που τόσο αγαπάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ